Piers Morgan îi atacă pe Twitter în termeni extrem de duri pe Harry şi Meghan şi spune că ei se gândesc în plină pandemie la organizația „Archewell”, în timp ce ​​premierul Regatului Unit se luptă cu simptome severe de coronavirus la terapie intensivă.

Mai mult, furia lui Morgan se îndreaptă şi către publicaţiile britanice care au pe prima pagină numai despre planurile hollywoodiene ale fostului cuplu de Sussex. Şi chiar are dreptate într-un fel: toate tabloidele din Regatul Unit au ales ca prioritate subiectul „Archewell” –  noua denumirea a organizaţiei a celor foşti duci de Sussex.

Ce este surprinzător, spune comentatorul TV, că Meghan și Harry nu au transmis nici până acum un mesaj de bine lui Boris Johnson. În schimb, Kate și William au publicat un mesaj în care îşi arată preocuparea pentru sănătatea premierului britanic.

Utilizatorii Twitter şi-au exprimat repede consternarea faţă de faptul că Harry în special (fiind un membru important al Casei Regale britanice) n-a dat niciun mesaj de susţinere pentru Boris Johnson aşa cum se procedează în astfel de situaţii.

Vă redăm câteva mesaje ale internauţilor:

„Nimănui nu-i pasă. Boris Johnson se luptă pentru viața sa, americanul este în genunchi, țările în curs de dezvoltare încearcă să se salveze, oare trebuie să ne pese de un anunț al unei fundaţii?? !! Cei doi Sussex nu au nicio perspectivă”, scrie un internaut.

Altcineva a scris: „Venind la mai puțin de 48 de ore de la discursul reginei și de la internarea prim-ministrului în spital, observ că se manifestă o lipsa de judecată și înțelegere a priorităților națiunii”, a scris un alt comentator.

„Există un timp și un loc pentru a face anunțuri și acum nu este momentul, ceea ce ar fi fost frumos era un mesaj de susținere pentru o țară despre care spun că iubesc”, este un alt comentariu critic scris pe  Twitter.