Chiar dacă Harry și Meghan Markle au decis să facă un pas în spate și să părăsească familia regală, cei doi se descurcă de minune. Îndrăgitul cuplu participă la cele mai selecte evenimente mondene, iar prezența lor este „aur pur”, scrie Daily Mail.

În urmă cu doar câteva luni, se zvonea că cei doi ar primi un milion de dolari pentru fiecare discurs pe care îl susțin la evenimentele la care participă. Recent, un consultant internațional a spulberat acest zvon.

De fapt, Harry și Meghan ar câștiga între 250.000 și 400.000 de dolari pentru fiecare discurs pe care îl susțin la evenimente private. Ba, mai mult, cei doi impun condiții din ce în ce mai stricte la evenimentele la care participă. Sunt foarte selectivi și aleg cu extrem de multă grijă evenimentele, scrie Daily Mail.

Cu toate că au renunțat să mai facă parte din familia regală, condițiile pe care le pun Meghan Markle și Prințul Harry sunt destul de asemănătoare cu cele ale membrilor Casei Regale britanice. Spre exemplu, aceștia au dorința de a aproba fiecare aspect al evenimentului,inclusiv verificarea fiecărei persoane care ar putea să-i prezinte ori să modereze discuția.

Meghan Markle lucrează cu Netflix la o producție explozivă despre Black Lives Matter

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ar putea fi vocea care spune povestea lui Patrisse Cullors, una dintre cele trei persoane care au fondat mișcarea Black Lives Matter (BLM), într-un documentar produs pentru Netflix.

Dacă va fi acceptat de responsabilii rețelei de streaming, documentarul despre Patrisse Cullors produs de Meghan Markle ar fi parte a unui contract în valoare de 100 de milioane de dolari încheiat între Netflix și ducele și ducesa de Sussex.

Potrivit presei britanice, Patrisse Cullors, una dintre cele trei persoane care au fondat mișcarea BLM, ar fi inspirat-o enorm pe Meghan Markle și din acest motiv, actrița le-a propus celor de la Netflix un documentar despre viața și „munca incredibilă” a acesteia.