Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle zguduie Casa Regală! Vrea să fie regină: „Are propriile planuri. Este pregătită pentru revenire” FOTO
Meghan Markle zguduie Casa Regală! Vrea să fie regină: „Are propriile planuri. Este pregătită pentru revenire” FOTO

Meghan Markle zguduie Casa Regală! Vrea să fie regină: „Are propriile planuri. Este pregătită pentru revenire” FOTO

În urma plecării sale din monarhie și a mutării în SUA, Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, nu a putut participa la multe evenimente pe covorul roșu, din cauza pandemiei și a nașterii celui de-al doilea copil al său. Cu toate acestea, o sursă a afirmat că Meghan are „propriile planuri pentru viitorul lor (al ei și al lui Harry) la Hollywood”. Meghan Markle vrea să fie regina covorului roșu. Vedeta intenționează să facă senzație la evenimente de profil înalt, însă o astfel de performanță vine la pachet cu un preț ridicat, relatează The Express.

Prințul Harry (37 de ani) și Meghan au renunțat la viața regală la începutul anului 2020 și s-au mutat în America împreună cu primul lor copil, Archie. De atunci, cuplul a cumpărat un conac de lux în California, unde locuiesc în prezent și alături de cel de-al doilea copil, Lilibet „Lili” Diana, care s-a născut în luna iunie.

În urma ridicării restricțiilor și a revenirii lui Meghan din concediul de maternitate, soții Sussex au făcut o vizită de trei zile la New York luna trecută, marcând prima lor ieșire publică comună de la nașterea lui Lili – o sursă apropiată vedetei susține că actrița americană este „pregătită pentru revenirea (n.r. pe covorul roșu)”.

Meghan Markle îi declară război lui Kate

O sursă susține că ducesa va pune în mișcare planuri – banii nu sunt o problemă – pentru a uimi la evenimente de anvergură precum Oscarurile și Globurile de Aur în timpul sezonului de premii de anul viitor. Decizia vine după ce Kate Middleton, cumnata lui Meghan, a furat ochii la premiera James Bond de luna trecută, unde a purtat o rochie cu pelerină aurie strălucitoare Jenny Packham, care a stârnit laude din partea observatorilor regali.

Rochia a fost complimentată și de Daniel Craig, protagonistul filmului No Time to Die, care i-a spus: „Arăți minunat!”.

„Dacă ar fi avut îndrăzneala să poarte o astfel de ținută, ar fi fost distrusă”

Meghan este astfel hotărâtă să obțină aceeași reacție atunci când va participa la evenimente similare, de amploare. „A fost destul de supărător pentru Harry și Meghan să vadă reacția copleșitoare a publicului față de Kate și ținuta ei. Meghan știe că, dacă ar fi avut îndrăzneala să poarte o astfel de ținută de spectacol, ar fi fost distrusă pentru asta. Ducesa de Sussex a vrut să fie văzută ca o „superstar” la petrecerile de profil înalt din America.”, a spus sursa apropiată lui Meghan.

„Când Meghan și prințul Harry s-au mutat în America, se așteptau să fie invitați la toate evenimentele de top și au vrut cu adevărat să fie văzuți ca superstaruri. Dar, evident, toate acestea s-au oprit din cauza restricțiilor și apoi Meghan a rămas însărcinată cu Lilibet.

Lui Meghan „nu-i pasă ce spun alții despre asta”

Dar acum lucrurile au cam revenit la normal, Meghan vrea cu adevărat să meargă la toate petrecerile și evenimentele mari la care sunt invitați și să arate acea latură hollywoodiană – deși munca ei de caritate este ceea ce o face cunoscută acum, nu există niciun motiv pentru care să nu le poată face pe amândouă.

Ea va angaja propria echipă de oameni pentru a se asigura că arată cât mai bine și vrea toți stiliștii de top, make-up artiști, ținute de designer și bijuterii scumpe; ar putea să coste până la 1 milion de dolari, dar ea crede că va merita. Apariția soților Cambridge la Royal Albert Hall pentru premieră servește doar ca o dovadă în plus pentru ei că le este mai bine să plece din Marea Britanie și de la aceste tipuri de evenimente londoneze.

Ei sunt în mod constant acuzați că sunt ipocriți sau că sunt făcuți bucăți pentru alegerile lor în materie de modă sau de bijuterii, pentru modul lor de călătorie sau pentru alegerile lor profesionale. Dar Meghan are propriile planuri pentru viitorul lor la Hollywood și nu-i pasă ce spun alții despre asta”, a spus sursa citată.

Meghan Markle obișnuia anterior să participe la evenimente similare, însă mai puțin vizibile, pe când era actriță, înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry.