Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle și Harry se reîntorc la îndatoririle regale: „E oarecum șocant!”/ „Fosta actriță nu a fost incredibil de bună, cine sunt ei?” FOTO
Meghan Markle și Harry se reîntorc la îndatoririle regale: „E oarecum șocant!”/ „Fosta actriță nu a fost incredibil de bună, cine sunt ei?” FOTO

Meghan Markle și Harry se reîntorc la îndatoririle regale: „E oarecum șocant!”/ „Fosta actriță nu a fost incredibil de bună, cine sunt ei?” FOTO

Meghan Markle și Prințul Harry se confruntă cu noi critici pe fondul unei călătorii la New York, unde ar fi efectuat un turneu de tip regal, în absența reginei, în calitate de membri seniori ai Familiei Regale. Cuplul de Sussex s-ar fi întâlnit cu persoane importante, inclusiv cu primarul New York. Multe voci din spațiul public condamnă acțiunea celor doi soți, inclusiv experți regali, care atrag atenția că „se pare că (n.r. Meghan Markle și Prințul Harry) s-au reîntors la îndatoririle regale), relatează The Express.

Expertul regal Natalie Oliver a vorbit pentru presa internațională despre o călătorie recentă a ducilor de Sussex în orașul New York, unde au luat parte la un turneu în calitate de membri seniori ai Familiei Regale, fără însă a face vizitele în prezența Reginei Elisabeta. Criticile nu s-au lăsat așteptate. Cei doi soți au fost aspru criticați pentru atitudinea lor.

Meghan Markle și Prințul Harry revin la îndatoririle regale, însă doar când le convine. Ce ascunde turneul de la New York

„Nu am avut nici o problemă. Unii oameni au catalogat chiar acest turneu drept o rușine din cauza acelor responsabilități de care Harry și Meghan au părut că s-au dezis atunci când au renunțat și la statutul lor ca membri seniori ai Familiei Regale. Acum, se pare că vor reveni la îndatoririle regale de lucru.

Și-au atras foarte multe critici și oamenii au început să vorbească în special din cauza persoanelor cu care s-au întâlnit Harry și Meghan, în timpul vizitei lor la New York.

Și-au început turneul la One World Trade Centre și la memorialul 9/11. Aici s-au întâlnit cu primarul din New York, apoi au mers la Națiunile Unite și după aceea au vizitat o școală din Harlem.

Meghan citea capitole din cartea sa „The Bench”, în timp ce Harry stătea în primul rând.

Punctul culminant al vizitei lor la New York a fost participarea la concertul live Global Citizen din Central Park.

După cum ați menționat, au cerut acces egal la vaccinul împotriva coronavirusului”, a declarat expertul regal Natalie Oliver pentru sursa citată.

„Călătorie pseudo-regală”. S-au întâlnit cu persoane importante

Expertul regal Angela Levin i-a criticat, de asemenea, pe Meghan și Harry pentru „călătoria lor pseudo-regală”.

Levin a afirmat: „Nu am fost niciodată în stare să fac asta. Cred că este amuzant, cât și oarecum șocant.

Acest lucru se datorează faptului că Meghan și Harry fac un fel de pseudo-călătorie regală.

Lista cu activitățile lor este aceeași pe care am primit-o de-a lungul anilor, când am însoțit membrii Familiei Regale la o logodnă. Au făcut-o ca și cum ar fi fost asta.

Avem pe cineva care nu-și susține propria țară, avem o fostă actriță care nu a fost chiar incredibil de bună, cine sunt ei?”, s-a exprimat expertul regal Angela Levin, care a continuat să-i critice pe soții de Sussex pentru întâlnirile lor cu figuri importante din politică și nu numai, în ciuda faptului că au renunțat la statutul lor regal atunci când au părăsit Marea Britanie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: