Evenimentul Zilei > Actualitate > Meghan Markle, criticată aspru pe social media: Nu ar mai trebui să poarte SANDALE NICIODATĂ. FOTO în articol
Meghan Markle, criticată aspru pe social media: Nu ar mai trebui să poarte SANDALE NICIODATĂ. FOTO în articol

Meghan Markle, criticată aspru pe social media: Nu ar mai trebui să poarte SANDALE NICIODATĂ. FOTO în articol

Ducesa de Sussex este pusă într-o situaţie jenantă de internauţi care spun că nu ar trebui să poarte niciodată sandale din cauza degetelor de la picioare care sunt inestetice. Oamenii au împărtășit vechile fotografii ale picioarelor lui Meghan Markle pe social media cu comentarii foarte urâte la adresa sa.

Meghan Markle este un mare fan al încălțămintei de lux în special cu tocuri, mai ales atunci când are  îndatoriri regale.  Dar, în ciuda faptului că deține o colecție de pantofi de 20.000 de lire sterline, oamenii se uită la picioarele ei pentru un motiv foarte diferit, cel al esteticului, ori la Meghan este o problemă dacă privim fotografiile sale încălţată cu sandale.

Ducesa de Sussex a fost vizată de comentatorii de pe diverse medii sociale care-şi  bat joc de picioarele ei, numindu-le "spidery" și "urâte".  Unii utilizatori chiar a cerut ducesei să nu mai poarte niciodată sandale deoarece nu o avantajează.

Dar fanii lui Meghan s-au grăbit repede să-şi apere favorita scriind multe mesaje pozitive cerându-le să "lase ducesa în pace".