Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle comparată cu Prințesa Diana. Ce asemănări sunt între cele două femei
Meghan Markle comparată cu Prințesa Diana. Ce asemănări sunt între cele două femei

Meghan Markle comparată cu Prințesa Diana. Ce asemănări sunt între cele două femei

Meghan Markle, ducesa de Sussex, are multe în comun cu Prințesa Diana, iar viața ei ar putea avea aceeași direcție ca și regretata mama a Prințului Harry.

Meghan Markle a fost subiectul unei analize a lui Andrew Morton, unul dintre biografii specializați în viața familiei regale a Marii Britanii. Acesta este de părere că Meghan Markle se confuntă cu aceleași probleme ca și regretata prințesă Diana. Într-un interviu pentru Good Morning America, Andrew Morton a declarat că ducesa de Sussex are multe în comun cu mama soțului său – prințesa Diana de Wales, după cum relatează publicația Express.

Andrew Morton este autorul biografiei bestseller „Diana: Her True Story” și se presupune că este familiarizat cu detaliile din viața familiei regale. În opinia sa, cele două femei, au trecut prin probleme similare în viața pe care au dus-o la Curtea Regală.

Astfel, ducesa de Sussex a renunțat la cariera de actriță după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry și a devenit membru în familia regală a Marii Britanii. În această calitate ar fi trebuit „să lucreze” cu normă întreagă pentru familie.

Cu toate acestea, anul trecut, ca urmare a unor probleme pe care i le-a făcut presa britanică, dar și a unor dificultăți de natură personală, cei doi, Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la pozițiile pe care le aveau. Ei au renunțat la titlurile regale și au decis să ducă o viață liniștită în Statele Unite.

În prezent, ei locuiesc în California împreună cu cei doi copii ai lor. Este vorba despre Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, fetița care li s-a născut în această vară, în luna iulie.

Sursa foto: EVZ

Meghan Markle va rămâne pe locul 2 în familia regală

Interesant că, în urmă cu câtva timp, același biograf, Andrew Morton, a comparat rolul ducesei de Sussex în cadrul familiei regale cu cel al mătușii lui Harry, prințesa Margaret. El a găsit mai multe asemănări între cele două femei și le-a prezentat în cadrul podcastului Royally Obsessed.

Astfel, în opinia sa, cei doi, Meghan Markle și Harry nu erau figure centrale în cadrul Familiei Regale. Ei dețineau doar roluri auxiliare, la fel ca și Prințesa Margaret.

Când avea 19 ani, a afirmat Andrew Morton despre Prințesa Margaret, era cea mai strălucitoare femeie din familia Regală. A fost comparată cu Elizabeth Taylor, în ce privește stilul vestimentar, cu blănuri și bijuterii scumpe.

„Dar ea era numărul doi, așa cum Meghan și Harry sunt numărul doi acum. Meghan poate să arate fabulous de bine, dar tot ea va fi cea care va face o reverență în fața lui Kate Middleton”, a precizat biograful britanic.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: