Evenimentul Zilei > International > Meghan Markle, aparaţie de senzaţie alături de Beyoncé. Foto în articol
Meghan Markle, aparaţie de senzaţie alături de Beyoncé. Foto în articol

Meghan Markle, aparaţie de senzaţie alături de Beyoncé. Foto în articol

Beyoncé şi soţul său, Jay-Z, s-au întreţinut aseară cu ducele şi ducesa de Susexx, Harry şi Meghan, cu ocazia participării la premierea filmului The Lion King, un remake al clasicului film din 1990.
Evenimentul a avut loc în piaţa Leicester din Londra, iar  cântăreaţa pop, Beyoncé,  i-a spus lui Meghan că o admiră foarte mult pe ea şi pe Harry şi că Archie este un copil foarte frumos.
 
În ciuda faptului că este în concediu de maternitate, este a doua oară când fosta actriţă din serialul Suits iese în public, după ce sâmbătă şi-a urmărit la Wimbledon prietena, celebra Serena Williams, împreună cu Kate Middleton. După ce Meghan a călcat o mulţime de covoare roşii ca actriţă, e prima oară când o face ca membră a familiei regale la premiera unui film celebru.
Ducesa a îmbrăcat o uimitoare rochie neagră de 3.454 lire sterline, realizată de designerul Jason Wu special pentru acest eveniment. Meghan s-a accesorizat cu o geantă mică neagră Gucci, de 640 de lire sterline. După eveniment, cuplul  princiar şi-a încântat pe cei 9,1 milioane de urmăritori pe Instagram, împărtăşind cu ei o galerie de imagini de la acest eveniment.
Imagini pentru Meghan Beyoncé photos
Imagine similară
Imagine similară
Sursa foto: Instagram
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: