Ar fi multe probleme în lumea de poveste a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Şi, din câte se pare, acum, când ex-ducii de Sussex s-au mutat în Los Angeles în mijlocul unei pandemii, viața pașnică pe care și-au dorit-o pare să fie un vis mult prea îndepărtat.

Megxit-ul a avut consecințe, unele bune, altele rele și trebuie doar să luăm notă de el. Cu toate acestea, după cum au raportat unele scurse pentru Daily Mail, noua viață a lui Markle și a Prințului este departe de a fi fericită și senină, fiind la un pas de divorț .

Meghan Markle s-a certat cu Harry pentru că Prințul încă nu a reușit să-și găsească un loc de muncă

Sursele dezvăluie că Harry este foarte trist și furios. Și…s-ar părea că nu mai poate tolera certurile constante cu Meghan. Acest lucru se datorează faptului că Markle este acum implicată total în relansarea carierei sale după ce a fugit de coroană, suficient pentru a împinge stafful ei la o muncă extenuantă pentru a-i găsi un rol potrivit şi bine plătit la Hollywood.

Comportamentul celor doi ar fi dus la tensiuni: Meghan crede că a venit momentul  să aibă grijă de viaţa lor şi să facă bani, dar eventualele contracte în lumea filmului s-ar putea să nu-i placă lui Harry. Între timp sunt mulţi care pariază pe divorţ în foarte scurt timp, notează ilgiornale.