Ea a preferat să-şi vadă vechea prietenă decât să dea curs unei obligaţii regale de a vizita pe regina Elisabeta a II-a la Balmoral, locul unde-şi petrece vacanţa.

Meghan a urmărit-o plină de speranţă pe Serena, fostă numărul unu mondial, cum a pierdut cu 6-3 7-5 în faţa Biancăi Andreescu, de 19 ani, jucătoare canadiană de origine română.

Ea a purtat o rochie de jeans J High Crew de 96 lire sterline, accesorizată cu ochelari tip aviator. Înainte de meci, ducesa l-a sărutat pe soţul Serenei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, dar a îmbrăţişat şi pe ceilalţi membri ai anturajului Serenei. S-a aşezat apoi un rând mai jos de redactorul-şef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Meghan Markle, şi-a lăsat copilul în grija prinţului Harry şi a bonei şi va rămâne la New York tot weekendul. Ea refuzase deplasarea la Balmoral, în Scoţia, la regină, motivând că ea şi Harry sunt foarte ocupaţi şi că Archie e prea mic ca să suporte deplasarea. Ea a ajuns la New York, plecând de pe aeroportul Heathrow, cu un avion de linie, însoţită de gărzile de corp.

Deşi suntem siguri că Serena a fost încântată să aibă alături pe cea mai bună prietenă a sa, care mereu o înveseleşte, antrenorul acesteia a fost îngrijorat, temându-se că prezenţa lui Meghan ar putea dăuna elevei sale în timpul partidei.

Potrivit bârfelor din New York Post- Page Six, ”membrii echipei Serenei sunt foarte superstiţioşi şi au fost îngrijoraţi de prezenţa ducesei. Fiindcă, spun gurile rele, Serena a pierdut şi la Wimbledon în faţa Simonei Halep şi tot în prezenţa lui Meghan”. Piază rea?

Meghan a părut dezamăgită să-și vadă prietena pierzând în finală