Evenimentul Zilei > Monden > Meghan, lovită unde o doare mai tare: Nu face parte din A-list. Obama nu a invitat-o la ziua aniversară aşa cum se credea
Meghan, lovită unde o doare mai tare: Nu face parte din A-list. Obama nu a invitat-o la ziua aniversară aşa cum se credea

Meghan, lovită unde o doare mai tare: Nu face parte din A-list. Obama nu a invitat-o la ziua aniversară aşa cum se credea

Vestea că Meghan Markle nu a fost invitată la ziua aniversară a fostului președinte Barack Obama, face înconjurul lumii. Deşi se credea că a fost trecută pe lista de invitați, iată că nu este chiar așa.

Meghan Markle este „devastată”, deoarece Barack Obama „nici măcar nu a luat în calcul invitarea ei la ziua sa de naștere alături de oamenii celebri de pe A-list”.

Toată lumea s-a întrebat de ce a lipsit Meghan, considerată o apropiată a familiei Obama, de la petrecerea aniversară din weekend, a celor 60 de ani ai lui Barack Obama.

Reamintim că fostul preşedinte Obama a dat o petrecere la casa de vacanță cu șapte dormitoare de 8 milioane de lire sterline din Martha Vineyard, unde, pe lângă familie şi apropiați, lista finală de invitați a inclus „regalitatea” din lumea Hollywoodului și a politicii.

Meghan Markle nu a fost invitată la ziua de naştere al lui Obama

Printre celebritățile din A-list prezente la petrecere s-au aflat: Steven Spielberg, Tom Hanks, Jay-Z, Beyoncé, John Legend, Chrissy Teigen și Gayle King, precum și George și Amal Clooney .

Lista de oaspeți inițială a fost redusă din cauza îngrijorărilor legate de covid, mulți presupunând că Meghan și Harry nu au putut participa din acest motiv.

Cu toate acestea, expertul regal Angela Levin a declarat pentru The Sun că „realitatea este că Harry și Meghan nu au fost niciodată invitaţi”.

Potrivit unui expert regal, Meghan și Harry au fost loviți crunt de Barack Obama după ce i-au lăsat în afara listei de invitaţi cu ocazia petrecerii de 60 de ani.

Totul se datorează faptului că nu sunt „în aceeași ligă cu alte vedete din A-list”

Dickie Arbiter, expert regal și fost purtător de cuvânt al reginei, a spus: „Nu este deloc o surpriză. S-a speculat că vor fi invitați, dar nu cred că au fost niciodată pe listă”. El a continuat să spună: „Obama a invitat nu doar A-listers, ci dublu A-listers din care face parte lumea bună a Hollywoodului.

„Vorbesc despre Oprah Winfrey, Clooneys și Rihanna. Meghan și Harry nu fac parte din aceeași ligă a celebrităților. Nu sunt în duble A-listers”, a mai spus expertul, potrivit The Sun.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: