Evenimentul Zilei > Monden > Meghan bea lapte din sticla pentru bebeluș: Ce a făcut ducesa în fața camerelor. Tatăl său cere retragerea titlului regal. „A fost ridicolă” FOTO
Meghan bea lapte din sticla pentru bebeluș: Ce a făcut ducesa în fața camerelor. Tatăl său cere retragerea titlului regal. „A fost ridicolă” FOTO

Meghan bea lapte din sticla pentru bebeluș: Ce a făcut ducesa în fața camerelor. Tatăl său cere retragerea titlului regal. „A fost ridicolă” FOTO

Tatăl lui Meghan Markle a cerut ca ducesa de Sussex să fie deposedată de titlul regal, precizând că aceasta a „insultat” familia regală după apariția sa surpriză la emisiunea lui Ellen. Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani s-a simțit „jenat” după ce și-a urmărit fiica la începutul acestei săptămâni, în primul interviu TV important al fostei actrițe după interviul oferit lui Oprah.

Tatăl înstrăinat al lui Meghan Markle, care este un regizor de lumini pensionat de la Hollywood, a descris apariția ducesei drept o „cascadorie stupidă” și a spus că aceasta „a insultat-o pe regină, familia regală și poporul britanic”.

Meghan Markle bea lapte din sticlă pentru bebeluș și ronțăie biscuiți

În timpul interviului, Meghan, în vârstă de 40 de ani, a lăsat un grup de vânzători ambulanți șocați, dansând și cântând în fața lor, în timp ce se referea la ea însăși ca fiind „mămică”, în timpul unei farse pe stradă demne de milă.

 

După ce a împărtășit mai multe informații despre viața ei de familie „fericită” din California, alături de prințul Harry și cei doi copii ai lor, Lilibet, în vârstă de cinci luni, și Archie, în vârstă de doi ani, Meghan a încercat în mod clar să se distanțeze de imaginea rezervată a familiei regale cu această scenetă de comedie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Meghan poate fi văzută bând lapte dintr-o sticlă pentru bebeluși, ghemuindu-se și mâncând cartofi prăjiți ca o veveriță.

Taxată de propriul tată: „Ar trebui să își piardă titlul regal”/„Prestația ei a fost ridicolă”

„A insultat regina, familia regală și poporul britanic. S-a făcut complet de râs și ar trebui să-și piardă titlul regal. Îmi iubesc fiica, dar prestația ei a fost ridicolă”, a spus tatăl lui Meghan Markle.

Apariția sa televizată a venit ca un șoc, deoarece se zvonea de mult timp că ducesa va acorda primul ei interviu pentru Ellen după ce ea și Harry vor emigra în ianuarie 2020. Dar, în cele din urmă, soții Sussex au ales-o pe vecina lor din Montecito, Oprah Winfrey.

Ellen, care își încheie emisiunea după 19 sezoane pe fondul scăderii audienței după ce a fost acuzată anul trecut că a condus un loc de muncă toxic, este prietenă apropiată cu Meghan, după ce s-au întâlnit un adăpost de câini din Los Angeles, unde gazda talk-show-ului a încurajat-o pe Meghan să adopte primul ei câine, Bogart. De atunci, femeile au rămas în contact.

Ca răspuns la aceste acuzații, Ellen a prezentat scuze și a trimis personalului său o notă în care a scris că „ia măsuri… pentru a corecta” problemele cu angajații săi.

Tatăl lui Meghan dezminte afirmațiile lui Meghan despre condițiile sale la Hollywood

În timpul apariției sale de la începutul acestei săptămâni, ducesa a vorbit despre audițiile sale de la Hollywood: „Aveam un Ford Explore Sport foarte vechi și, la un moment dat, cheia nu mai funcționa pe partea șoferului, nu puteai să intri pe ușă, așa că, după audiții, parcam în spatele parcării și deschideam portbagajul și mă urcam înăuntru. Trăgeam ușa după mine și mă târam pe scaune până ajungeam la locul șoferului”.

Domnul Markle a respins afirmațiile lui Meghan și a insistat că vehiculul nu era o mașină veche și stricată și că „a primit mult ajutor la începuturile sale la Hollywood”.

Discuția marchează al doilea interviu de profil înalt pe care ducesa l-a acordat în ultimele luni și vine după interviul bombă cu Oprah din martie.

Descrierea de către Meghan a lipsei de bani la începuturile sale ca actriță a venit la câteva săptămâni după ce a spus că „a crescut cu salata de 4,99 dolari de la Sizzler” într-o scrisoare adresată politicienilor americani, în care le cerea să voteze pentru planurile lui Joe Biden privind îmbunătățirea salariilor de maternitate și paternitate.

Cum a fost prinsă ducesa de Sussex cu minciuna

Experții regali s-au întrebat dacă americanii vor fi impresionați „de relatarea ei despre cum a trebuit să se zbată”, în condițiile în care tatăl ei înstrăinat, Thomas, a trimis-o la o școală privată încă de la grădiniță, iar acum locuiește într-un conac de 14 milioane de dolari în Los Angeles, în timp ce stă pe o avere estimată la 100 de milioane de dolari.

Afirmațiile ei au fost puse sub semnul întrebării și după ce s-a aflat că ea s-a lăudat anterior că, pe când era școlăriță, tatăl ei înstrăinat, Thomas Markle, o ducea în mod regulat la unul dintre cele mai faimoase restaurante din Los Angeles, unde celebritățile se înfruptă din fripturi, care acum costă 55 de dolari.

O postare din 2013 de pe contul de Instagram al lui Meghan, ștearsă când a început să se întâlnească cu prințul Harry, dezvăluie că ducesa a povestit celor 3 milioane de urmăritori ai săi despre momentele „fericite” petrecute la Musso and Frank Grill de pe Hollywood Boulevard – și a dat de înțeles că mânca acolo în mod regulat după lecțiile de dans.

Meghan Markle a împărtășit o fotografie a faimosului său semn deasupra unui Mercedes de epocă: „Obișnuiam să iau prânzul cu tatăl meu aici după fiecare clasă de step și balet. Sunt fericită. Vă mulțumesc. Mai mult, vă rog #mussos #hollywood”.

Restaurantul, deschis în 1919 și renumit pentru carnea și peștele său la grătar, este total diferit de salata ieftină Sizzler cu care Meghan susține că a fost crescută, potrivit The Sun.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: