Evenimentul Zilei > Monden > Meghan, acuzată că de ziua ei a sfidat lumea, arătând în ce lux trăiește datorită Reginei pe care o „batjocorește”. FOTO
Meghan, acuzată că de ziua ei a sfidat lumea, arătând în ce lux trăiește datorită Reginei pe care o „batjocorește”. FOTO

Meghan, acuzată că de ziua ei a sfidat lumea, arătând în ce lux trăiește datorită Reginei pe care o „batjocorește”. FOTO

Meghan Markle a ales ca de ziua ei să apară într-un apel video cu starul american de la Hollywood Melissa McCarthy. În imagini se poate remarca opulența în care trăieşte. Iar tot ceea ce are în prezent se datorează Casei Regale britanice pe care o atacă în aparițiile sale publice.

Meghan Markle a fost acuzată că de ziua ei nu a făcut decât să prezinte încă odată „ceea ce crede ea despre Familia Regală”. Expertul regal o acuză pe ducesa de Sussex că „batjocorește” atât Regina cât și Casa Regală în apelul video cu Melissa McCarthy, cu ocazia împlinirii a 40 de ani, unde nu face altceva decât să arate că „are tot ceea ce și-a dorit”.

Meghan a apărut într-un apel video cu starul american de la Hollywood Melissa McCarthy

Meghan Markle a fost acuzată că a batjocorit-o pe regină și „a arătat ce crede ea cu adevărat” despre Casa Regală, spune expertul regal.

Biograful regal Angela Levin a pus sub semnul întrebării clipul realizat de Meghan şi lansat de ziua sa, în care fosta actriță a discutat cu vedeta de la Hollywood, Melissa McCarthy, din conacul ei din California de 11 milioane de lire sterline.

Proiectul genial lansat de Meghan Markle în ziua în care a împlinit 40 de ani. Toate femeile o vor aplauda! - IMPACT

 

De exemplu în cartea Conversații cu prințul, s-a sugerat că mama a doi copii, Meghan Markle, râdea de Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, de obiceiurile sale de a beat ceaiul și de tradiția sa de a purta „pălării și mănuși fantezie”.

Filmată la casa pe care o împărtășește cu prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, Meghan a folosit videoclipul, distribuit pe site-ul fundației sale caritabile Archewell, pentru a-și promova noua inițiativă 40×40 menită să încurajeze femeile să se întoarcă la locul de muncă după Covid.

Meghan Markle, apariție la împlinirea celor 40 de ani! Prințul Harry a făcut spectacol (Video) - ea.md

Angela Levina scris pe Twitter: „Mai crede şi altcineva că Meghan și prietena ei Melissa McCartney își bateau joc de Regină în videoclipul zilei de naștere?

Cum o imitau Meghan şi Melissa pe regia Elisabeta

„Amândouă țineau ceașcă de modă veche și farfurioara. Mai mult Melissa sorbea din ceașcă purtând pălărie de lux și mănuși exact ca regina. Batjocura arată ce crede ea despre Familia Regală. Are ceea ce și-a dorit și are încredere că ne poate depăși pe toți. Trebuie doar să așteptăm dezvăluirile lui Harry în memoriile sale”.

Meghan Markle Teams with Melissa McCarthy for Easter Egg-Filled New Video to Inspire Female Mentorship: WATCH

În primele 30 de secunde de filmare, actrița Melissa susține că lucrează la grădina ei organică înainte de a pretinde că își dă seama că camera ei este pornită pentru apelul video.

„Stai așa, mă întorc imediat”, îi spune ea ducesei, înainte de a reveni în faţa ecranului, schimbându-se într-o rochie florală, fascinantă și mănuși elegante.

Actrița americană glumește: „Probabil va fi mai bine pentru tine”, în timp ce amândouă se văd savurând o înghițitură de ceai din ceașcă și farfurii elegante.

<p> În cinstea celei de-a 40-a ediții, regala a împărtășit o privire rară în casa ei </p>

Biograful regal Robert Jobson a fost de acord în parte cu Levin și a scris pe Twitter: „Poate. Cu siguranță, amuzându-se de britanici …”

O altă persoană a spus: „Nu doar de regină, ci și de cultura britanică în opinia mea”.

Dar un altul a adăugat: „Ar fi trebuit să fie amuzant clipul, dar nu să batjocorească pe Majestatea Sa”, relatează Daily Mail.

Melissa McCarthy a îmbrăcat o ținută regală izbitoare pentru cameo-ul ei în clip