Evenimentul Zilei > Politica > MEGALOMANIE. Robu a închiriat foaierul Filarmonicii ca să își țină ziua I GALERIE FOTO
MEGALOMANIE. Robu a închiriat foaierul Filarmonicii ca să își țină ziua I GALERIE FOTO

MEGALOMANIE. Robu a închiriat foaierul Filarmonicii ca să își țină ziua I GALERIE FOTO

Primarul Timișoarei și-a încolonat joi ”supușii” pe care i-a invitat la o chermeză de ziua lui. Nicolae Robu a împlinit 60 de ani, drept pentru care a închiriat foaierul Filarmonicii Banatul ca să se serbeze.

 Subordonații din primărie s-au înghesuit să ciocnească o cupă de șampanie cu Robu. Peste 100 de persoane, au focut coadă să-l felicite pe edilul Timișoarei. Colegii de partid, consilierii locali, medicii, rectorii, profesorii universitari i-au urat viață lungă. “Astăzi împlinesc al doilea set de 30 de ani. Mă simt la fel, în linii mari, din toate punctele de vedere, și acum ca la 30 de ani” – așa și-a început, astăzi, Nicolae Robu discursul susținut în foaierul Filamornicii Banatul. Discursul a durat jumătate de oră.

Edilul a plâns în momentul în care a vorbit despre cele mai importante realizări din viața lui, și anume cei doi copii, Raul și Andreea. Apoi a anunțat cadoul pe care îl face timișorenilor chiar de ziua lui: deschiderea pasajului subteran Michelangelo, al cărui termen de finalizare a fost amânat deja de 10 ori. ”La ora 11.33 am primit un mesaj pe telefon prin care am fost anunțat că lucrarea la subpasajul Michelangelo a fost finalizată. Când am primit SMS-ul, așa bărbat cum sunt, mi s-au umezit ochii”, a povestit Nicolae Robu.

După care, invitații au fost omeniți cu un cathering  festiv.

Potrivit directorului Filarmonicii, Robu va plăti din propriul buzunar folosirea foaierului, câte 100 de lei pentru fiecrae oră petrecută în instituție.