Evenimentul Zilei > Actualitate > Medicii nu putut face nimic pentru a-i salva viața. Tânărul sinucigaș din București a decedat
Medicii nu putut face nimic pentru a-i salva viața. Tânărul sinucigaș din București a decedat

Medicii nu putut face nimic pentru a-i salva viața. Tânărul sinucigaș din București a decedat

Tânărul de 22 de ani, care s-a aruncat în gol, vineri, de pe clădirea căminului unde locuia în Sectorul 3 al Capitalei, a murit la spital. Imediat după săritura în gol el a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Cu toate eforturile medicilor el nu a putut fi salvat.

Medicii nu putut face nimic pentru a-i salva viața. Acesta ar fi fost în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. El locuia de doi ani în căminul de pe care s-a aruncat. Se pare că era antrenor de fitness şi ar fi renunţat la Academia de Studii Economice în anul I. Băiatul era cunoscut ca fiind consumator de droguri.

Sinucigașul nu a avut solicitări

Poliţia Capitalei a fost sesizată, vineri, prin apel 112, cu privire la faptul că un tânăr se află pe o clădire din Sectorul 3.

„La faţa locului au sosit în mai puţin de 5 minute un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 11, ulterior sosind în sprijinul acestora mai mulţi poliţişti, precum şi 7 negociatori. În urma discuţiilor pe care negociatorii le-au purtat cu tânărul, acesta nu a fost cooperant şi nici coerent”, informează Biroul de Presă al DGPMB.

Tânărul, de 22 de ani, nu a avut solicitări de ordin material, singurul lucru pe care l-a solicitat a fost prezenţa fostei lui prietene.

„La faţa locului au fost chemate de poliţişti cinci persoane apropiate tânărului, printre acestea numărându-se fosta prietenă, psihologul acestuia, precum şi cel mai bun prieten, în scopul de a-l convinge pe tânăr să recurgă la un gest necugetat”, precizează sursa citată, informează Agerpres.

Tânărul nu a creat probleme în trecut

Administratorul căminului de pe care s-a aruncat tânărul, Marius Boroș, nu înțelege ce s-a întâmplat cu acesta. Potrivit spuselor sale, tânărul locuia cu chirie de anul trecut, într-o cameră la mansardă. Astfel nu i-a fost dificil să iasă pe acoperiș. Administratorul susține că tânărul nu i-a pus probleme în trecut și nu își închipuie ce s-a petrecut.

„A venit și prietena lui, am încercat și eu să discut cu el, și negociatorul. Nu a vrut să mai vorbească cu nimeni. Singurul lucuru pe care îl cerea era sa plece mașina de pompieri”, a declarat Marius Boroș.

Tragicul eveniment a avut loc pe strada Lăcrămioare, din Capitală, iar tânărul care s-a sinucis se numea, potrivit informațiilor noastre, Alexandru.