Evenimentul Zilei > Actualitate > Medic pediatru, cercetat de polițiști. Ce acuzații ii aduc părinții unei paciente
Medic pediatru, cercetat de polițiști. Ce acuzații ii aduc părinții unei paciente

Medic pediatru, cercetat de polițiști. Ce acuzații ii aduc părinții unei paciente

Un medic pediatru de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia este acuzat de părinții unei fetițe de purtare abuzivă, el fiind cercetat de polițiști

Incident incredibil la Spitalul Județean de Urgență Slobozia! Un medic pediatru a fost reclamat de părinții unei fetițe, care au adus-o pentru un consult, că a agresat-o, anunță  romaniatv.net.  Părinții micuței, în vârstă de 5 ani, au venit cu ea vineri la spital pentru un consult, ea fiind răcită .

Aceștia susțin că medicul de gardă de la Secția de Pediatrie ar fi bruscat-o pe micuță deoarece ea era agitată și nu a dorit să o consulte.Părinții au asistat la toată scena și au sunat la 112, unde l-au reclamat pe medicul pediatru, motivul fiind cel de „purtare abuzivă”.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat în timpul consultului, iar Poliția Muncipiului Slobozia face cercetări în dosarul penal deschis împotriva medicului, care este acuzat de purtare agresivă, după ce tatăl fetiței a depus o plângere oamenilor legii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.