"Tinerii mi-au semnalat ca unul de la TSD București m-ar fi atacat pe Facebook. Strizu, Sturzu, Strutu, habar n-am cum îl cheamă. Eu nu mă bat cu copii nevinovați, meciul meu este de categoria grea. De la ora 21.00, sunt invitatul Sorinei Matei la emisiunea Actualitatea Romaneasca, pe B1 TV. Dezvăluirile continuă", a avertizat Marian Vanghelie.

Mihai Sturzu făcuse un apel, tot pe Facebook, către Marian Vanghlie să-și ia “vangheliotii care este în TSD” cu el.

"Mă adresez public domnului Marian Vanghelie şi îl rog să îşi ia cu domnia sa rebelii fără cauză care se tot străduiesc în ultimele zile să îi urmeze exemplul şi să încerce să facă în TSD ce a încercat şi domnia sa în PSD: să distrugă munca atâtor mii de colegi", a susținut Sturzu.

Acesta i-a transmis lui Vanghelie că este mândru de munca colegilor săi, ştie cât de dureroasă este înfrângerea, și i-a dat asigurări că nu există niciun corupt în rândul tinerilor pesediști.

"În final, domnule Vanghelie, vă rog, încercaţi să vă înfrânaţi reflexele comunistoide şi corupte şi lăsaţi TSD-ul în pace. Iar pe cei pe care i-aţi corupt deja, luaţi-i cu dumneavoastră. Noi rămânem uniţi alături de Victor Ponta !", a mai spus Sturzu.

Te-ar putea interesa și: