Evenimentul Zilei > Actualitate > A MÂNCAT 25 de ani NUMAI la McDonald’s şi arată cum arată… Unii ar spune că este încă uman, alţii… FOTO VIRALĂ
A MÂNCAT 25 de ani NUMAI la McDonald’s şi arată cum arată… Unii ar spune că este încă uman, alţii… FOTO VIRALĂ

A MÂNCAT 25 de ani NUMAI la McDonald’s şi arată cum arată… Unii ar spune că este încă uman, alţii… FOTO VIRALĂ

Danny Kelleher, 29 de ani, a atras atenția după ce povestea acestuia s-a viralizat. Bărbatul măcâncă de 25 de ani, în fiecare zi, numai meniuri de la controversatul lanț de fast food McDonald’s. Nimic altceva!

Conform declarațiilor acestuia, cartofii prăjiți, sandwichul, băutura carbogazoasă și puiul de la McDonald's nu lipsesc de pe masă. În fiecare zi a avut acest meniu, timp de un sfert de secol. Singurul lucru pe care acesta l-a pierdut din cauza pasiunii sunt relațiile.

“Nimeni nu vrea să meargă la McDonald’s. Dacă o să am o iubită, o să trebuiască să lucreze aici. Când vine vorba de acest lanț de fast-food, sunt ca un dependent de droguri”. Conform relatărilor sale, de la cinci ani a mai refuzat să mănânce altceva, iar medicii i-au susținut răsfățul, care le-au transmis părinților că e mai bine să mănânce fast-food decât nimic.

Suma pe care Danny o alocă, anual, pentru meniurile de la controversatul lanț de magazine e de 3000 de lire. Obsesia sa a ajuns atât de departe încât acesta nu merge alături de familia sa în concediu în Tunisia pentru că nu există niciun restaurant McDonald’s.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: