Evenimentul Zilei > Actualitate > Episodul II din Mayweather vs. McGregor, în Octagon
Episodul II din Mayweather vs. McGregor, în Octagon

Episodul II din Mayweather vs. McGregor, în Octagon

După celebra bătaie din ringul de box, din 2017, cei doi sportivi își vor mai împărți încă o dată pumni. De această dată, duelul se va ține în cușca MMA.

În vara anului trecut, sportul cu mănuși a dat una dintre cele mai spectaculoase întâlniri din istorie: boxerul american Floyd Mayweather (41 de ani) împotriva irlandezului Conor McGregor (29 de ani), reprezentant al artelor marțiale mixte (MMA).

Și-au umplut buzunarele

Atunci, în Las Vegas, bătălia a fost practic și o lovitură financiară, având o bursă de circa 1 miliard de dolari, în urma căreia ambii sportivi au încasat sute de milioane de dolari. Mayweather avea să se impună în ring, în repiza a 10-a, prin KO Tehnic.

Meciul s-a disputat după regulile din box, fiind indiscutabil pe placul americanului. Cum mai toată lumea se aștepta la o revanșă, aceasta a și fost confirmată recent. Episodul 2 din Mayweather vs. McGregor va avea loc de această dată în celebrul Octagon, cușca în care se desfășoară luptele MMA.

 

Fără lovituri de picior

Cele două tabere au ajuns deja la un acrod verbal în privința disputei. „După cum se știe, mi-am anunțat retragerea din activitate, dar mă pot întoarce dacă există prețul corect. Sunt dispus să mă lupt cu el în UFC”, a declarat Mayweather. De această dată, cușca îl va dezavantaja din start pe Floyd, dar meciul va avea loc după reguli schimbate, deoarece se dorește ca americanul să nu fie pus la podea chiar din primul minut. „Nu vor fi permise loviturile de picior, de coate sau genunchi și nici proiectările, dar vor fi acceptate anumite lucruri, cum ar fi de pildă clinciurile”, au transmis cei de la Forbes, care îl citează pe Omar Al Raisi, redactorul şef al unui cotidian sportiv din Dubai, persoană cu legături strânse în lumea sportului de contact.