Evenimentul Zilei > Actualitate > Maurice Munteanu: 5 sfaturi relativ utile pentru o vara glamour
Maurice Munteanu: 5 sfaturi relativ utile pentru o vara glamour

Maurice Munteanu: 5 sfaturi relativ utile pentru o vara glamour

Fashion editorul Maurice Munteanu, îngrijorat, probabil, de ceea ce vede nu numai la Bravo ai stil unde are rolul de jurat, ci şi pe stradă, în diverse cercuri, intervine cu aceste sfaturi în ajutorul femeilor care nu se pot defini ca stil.

"Moda le joaca din ce în ce mai multe feste fashionistelor şi acestea, tulburate, uită ce le place de fapt. În consecinţă, m-am gândit la câteva reguli de sezon, pentru o vara glamour:

– dacă nu-ţi place în mod evident estetica Vetements şi nu prea eşti de acord cu ce face Demna Gvasalia la Balenciaga, nu trebuie să insisti! Exista si Dolce & Gabbana! În plus, nu scrie nicăieri că toata lumea trebuie sa poarte jeans dimineaţa, la prânz şi seara;
– evita cliseele stilistice şi încearca sa fii tu! dacă vezi ca tot oraşul se încăpăţânează să poarte un singur cercel, tu poartă doi!
– personalizează-ţi ţinutele cu elemente care te reprezintă 100%! Nu trebuie să porţi un coş din rafie, dacă nu-ţi place rafia;
– în plin sezon al tricourilor cu mesaje rock, punk etc. e uşor penibil să porţi şi tu unul cu imaginea lui Kurt Cobain, dar să nu ştii nici măcar o singură piesă a acestuia. Mai bine îţi pui un top cinstit şi rezolvi onorabil situaţia;
– cel mai sexy accesoriu al verii rămâne asumarea! Bref, asumă-ţi ce faci, ce spui, ce porţi şi încearcă, pe cât posibil, să nu vrei să pari altcineva în permanenţă!"

Acestea ar fi sfaturile lui Maurice – un profesionist în ale modei de multe ori foarte dur cu stilul vestimentar al româncelor şi pe bună dreptate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: