Evenimentul Zilei > EVZ Special > Mătușa Luizei Melencu rupe tăcerea. De ce s-a recăsătorit Monica Melencu
Mătușa Luizei Melencu rupe tăcerea. De ce s-a recăsătorit Monica Melencu

Mătușa Luizei Melencu rupe tăcerea. De ce s-a recăsătorit Monica Melencu

Mătușa Luizei Melencu dezvăluie noi detalii despre mariajul mamei fetei date dispărute. Deși Monica Melencu s-a ferit de ochii publicului și nu a dorit să ofere informații despre noul pas pe care l-a făcut, mătușa Luizei a explicat cum s-au cunoscut cei doi soți și cine a grăbit mariajul.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, una dintre fetele ucise în tragedia de la Caracal, a luat decizia de a se recăsători la doar șase luni de la moartea soțului și doi ani de la dispariția fiicei. Evenimentul a stârnit multe controverse în spațiul public.

Femeia nu a vrut să ofere publicității foarte multe detalii despre pasul pe care l-a făcut, însă Nina, mătușa Luizei, a dezvăluit cum s-a cunoscut Monica Melencu cu noul partener de viață și motivul pentru care a făcut pasul în cauză atât de repede.

Mama Luizei Melencu nu vrea să discute despre viața personală

După ce în spațiul public s-a aflat despre noua căsătorie a mamei Luizei, reporterii au încercat să o contacteze pentru a comenta situația de față, însă Monica Melencu nu a dorit să ofere detalii despre viața sa personală, subliniind că prioritatea o reprezintă cazul fiicei sale date dispărută.

“Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, a declarat Monica Melencu, după ce, în urmă cu două săptămâni, s-a cununat civil.

Mătușa Luizei Melencu însă, a oferit detalii presei despre contextul în care cei doi parteneri s-au cunoscut. Nina a dezvăluit și motivele pentru care evenimentul a avut loc atât de repede.

Cine a grăbit căsătoria. Cum l-a întâlnit mama Luizei pe noul partener

Potrivit mătușii Luizei Melencu, noul partener a fost cel care a grăbit căsătoria. Moniza Melencu mai are o fiică în Italia. Aceasta deține o seră, iar părintele se mai deplasează uneori în străinătate pentru a-și ajuta fata la muncă. Acolo l-a întâlnit și pe noul partener.

“Monica este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a  cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”, a spus Nina presei, potrivit playtech.ro.

Bărbatul a vrut să o treacă pe numele lui pe mama Luizei. ”S-au cunoscut la o seră, el a grăbit cununia, ca să o treacă pe numele lui”, a spus mătușa Luizei Melencu.

“S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”, a dezvăluit Nina presei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Special, Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: