Evenimentul Zilei > Social > ”Măturătorii Raiului”: colinde jazz la Teatrul Național, în interpretarea lui ADRIAN NAIDIN
”Măturătorii Raiului”: colinde jazz la Teatrul Național, în interpretarea lui ADRIAN NAIDIN

”Măturătorii Raiului”: colinde jazz la Teatrul Național, în interpretarea lui ADRIAN NAIDIN

Colindul românesc mixat în mod excepțional cu elemente de jazz contemporan vestește Sărbătoarea Crăciunului în maniera autentică a violoncelistului ADRIAN NAIDIN.

Luni, 21 decembrie, la Sala Studio a Teatrului National București, de la ora 19:00, Adrian Naidin le propune iubitorilor de jazz să experimenteze un concert special de Crăciun, sub titulatura expresivă, ”Măturătorii Raiului”.

Și cum bucuria Nașterii Fiului lui Dumnezeu este sărbătorită alături cei dragi, Adrian Naidin vă spune povestea celor care vor mătura poteca spre Rai  împreună cu talentații săi colegi: Eugen Amarandei la contrabas, Gabriel Bălașa la percuție și Sorin Zlat la pian.

Pornind de la unicitatea și frumusețea compozițiilor muzicale rafinate, imaginate de Bach, Brahms sau Paganini, de la tonalitatea tristă ce urcă până la sunetele calde, line, pline de sensibilitate și ajungând în cel mai firesc mod la colindele și cântecele de iarnă autentice, interpretările în stil jazz ale talentaților muzicieni vor ”lustrui” fereastra sufletului hrănit necontenit cu iubire și bucurie.

Versurile cu încărcătură pozitivă și emoția pură a spectacolului  ”Măturătorii Raiului” vor vibra la apariția invitatei speciale a serii; o prezență inedită, al cărei talent a câștigat deja admirația iubitorilor muzicii de calitate. Conform comunicatului de presă, Alexandra Ungureanu va completa atmosfera de Crăciun cu interpretări remarcabile, nelipsind  colindele cu influențe jazz.

Biletele pentru concertul ”Măturătorii Raiului” sunt disponibile la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, după cum urmează; cat. II – 25 de lei, cat. I – 35 de lei și VIP – 50 de lei. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului Naţional Bucureşti, Librăria Mihai Eminescu, standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2 și online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.starticket.ro, www.biletoo.ro, și www.vreaubilet.ro

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.