Evenimentul Zilei > Monden > Matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani”, în pericol. Ce se întâmplă cu Răzvan Simion
Matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani”, în pericol. Ce se întâmplă cu Răzvan Simion

Matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani”, în pericol. Ce se întâmplă cu Răzvan Simion

Se pare că Răzvan Simion e obosit după atâția ani în care s-a trezit aproape zilnic la 5 dimineața, pentru a ajunge la emisiune. De asemenea, prezentatorul ar avea și niște probleme de sănătate cauzate de stres. Se vorbește chiar de o plecare la alt post.

Matinalul de la Antena 1 intră în casele românilor de aproape 20 de ani. Acum însă, umblă vorba-n târg că „Neața’ cu Răzvan și Dani” ar fi pe muchie de cuțit. Cel care ar părăsi primul „nava” în curs de scufundare ar fi chiar Răzvan Simion.

În spatele glumelor și veseliei zilnice din platou însă există o serie de nemulțumiri, conform unei surse cancan.ro. Se pare că matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani” ar fi pe muchie de cuțit, cel puțin în ceea ce privește prezența lui Răzvan Simion în emisiune.

„Neața’ cu Răzvan și Dani”, pe muchie de cuțit? Răzvan Simion a făcut dezvăluiri
 
Invitat la podcastul lui Bobonete de la Pro TV, Simion a mărturisit că este obosit și că se gândește la o pauză. Conform surselor, fostul iubit al Lidiei Buble ar fi cerut o pauză încă de anul trecut pe fond de oboseală, însă șefii erau nemulțumiți de audiențe.
De asemenea, conform aceleiași surse, șefii de la Antene ar fi nemulțumiți și de audiențele în scădere ale matinalului care s-ar fi plafonat. Astfel, conducerea a schimbat un pic fața emisiunii la începutul anului. Au fost aduse fețe proaspete, cum ar fi Ramona Olaru, Florin Ristei, chef Nicolai Tand, Magicianul Tudor etc, și au schimbat un pic atât decorul, cât și formatul „Neatza”, denumind-o „Super Neatza”.

Răzvan Simion, noua pereche a lui Cove?

La un moment dat, bârfele susțineau că Simion era detestat de publicul feminin, pe fondul despărțirii de fosta soție, Diana, și a relației cu Lidia Buble, cu care s-ar fi iubit în paralel cu fosta nevastă. Și acest lucru ar fi „dus în cap” audiența de la matinal.

Faptul că Răzvan Simion a acceptat invitația lui Bobonete dă de gândit, mai ales că acesta din urmă ar fi o persoană influentă în postul din Pache. Astfel, sursa a mai dezvăluit că nici Adela Popescu și Lora nu ar avea un scaun asigurat în Pro, ba din contră. Ar exista unele discuții care l-ar plasa pe Simion alături de Cove la matinalul Pro TV. „Altă bârfă din trust spune că energicul, Cove este destul de iubit de public. Se zvonește că s-ar dori ca Răzvan să fie cooptat la matinalul PRO, pe care să-l prezinte împreună cu Cove. Ar fi o lovitură primită de Antena 1.

Și oarecum o răzbunare din partea lui Răzvan, care a trebuit să suporte nu doar faptul că a venit Ristei în echipă, dar și mai mult, că lui, lui Răzvan, i s-au dat tot felul de rubrici de beauty, despre creme, frumusețe, sănătate, mâncare și alte lucruri oarecum soft, în vreme ce el ar avea alte multe idei de rubrici mult mai… wild (n.r. nebunești)”, a mai dezvăluit sursa citată de cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: