Evenimentul Zilei > Social > Da, MAŞINA TIMPULUI EXISTĂ! Primele imagini cu tehnologia care duce în SECOLUL 38. INTERVIU ISTORIC cu cel care a creat-o. Video
Da, MAŞINA TIMPULUI EXISTĂ! Primele imagini cu tehnologia care duce în SECOLUL 38. INTERVIU ISTORIC cu cel care a creat-o. Video

Da, MAŞINA TIMPULUI EXISTĂ! Primele imagini cu tehnologia care duce în SECOLUL 38. INTERVIU ISTORIC cu cel care a creat-o. Video

Un bărbat susține că a reușit să creeze o mașină a timpului chiar de la el de acolo. Acesta a declarat că a călătorit de câteva ori în trecut, dar și în viitor.

Inventatorul, cunoscut sub numele de David, susține că a mai călătorit în timp după ce a renunțat la absolut orice pentru a-și urma pasiunea. Acesta a reușit să inventeze o mașina a timpului funcțională chiar la el acasă, neavând nevoie de vreun echipament special și costisitor.

A dezvăluit că ceea ce la împins spre această sferă de activitate a fost o pasiune de-a lui de când era copil. Așa s-a apucat să studieze fizica din spatele „posibilului”.

După opt ani de experimente, a întâlnit în Franța un bărbat pe nume Jack Cousteau, care l-a ajutat mult în misiunea sa.

Conform spuselor lui David, bărbatul din Franța avea deja o mașină a timpului care funcționa pe bază de electricitate și apă, scrie Dailystar.

Se pare că în anul 1928, cei doi ar fi folosit mașina pentru a călători în trecut. Acum, după aproape un secol, David face publică mașinăria, după ce a reușit să construiască o replică a celei originale.

Videoclipul arată mai multe părți ale mașinăriei, inclusiv un ecran, o telecomandă, dar și o tastatură.

Bărbatul susține că a mai călătorit în secolul 38.