Evenimentul Zilei > Actualitate > Mascații din Baia Mare puși pe drumuri de o puștoaică de 18 ani: „A amenințat că mă împușcă!”
Mascații din Baia Mare puși pe drumuri de o puștoaică de 18 ani: „A amenințat că mă împușcă!”

Mascații din Baia Mare puși pe drumuri de o puștoaică de 18 ani: „A amenințat că mă împușcă!”

Farsa unei tinere în vârstă de 18 ani, din Baia Mare a pus pe jar mai multe echipe de intervenție. Polițiștii au năvălit într-un motel căutând un criminal cu un pistol.

Polițiștii și mascații au intervenit după ce tânăra a solicitat ajutor, spunând că este amenințată cu o armă, de un cetățean turc. Într-un final s-a dovedit că este vorba despre o farsă pusă la cale chiar de tânără, conform presei locale.

Tânăra a reclamat agresiunea, în miez de noapte, recepționerei de la motelul în care era cazată, la periferia din oraș.

„Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă!”, a reclamat tânăra, în vârstă de 18 ani, în miez

S-a întâmplat în contextul în care un bărbat, de origine străină, s-a cazat la motel, împreună cu tânăra și cu încă o femeie, cu care ar fi vrut să întrețină relații sexuale. Se pare că cei trei nu s-ar fi înțeles la bani, iar tânăra de 18 ani s-a dus la recepționera motelului. Ea l-a reclamat pe bărbat că ar fi amenințat-o cu moartea.

Poliția a intervenit în forță cu mai multe echipaje

Alarmată, angajata unității a apăsat butonul de panică, iar firma de pază care se ocupa de securitatea locației a intervenit în câteva minute. Agenții de pază ar fi încercat să intre în camera în care era cazat cetățeanul străin, numai că acesta s-a baricadat pe interior. Cum bărbatul nu voia să iasă cu nici un preț incidentul a fost reclamat la numărul de urgență, 112.

Mai multe echipaje de poliție de la ordine publică, dar și o echipă de intervenție a mascaților a năvălit în unitatea de cazare, iar străinul a fost imobilizat și încătușat.

După mai bine de trei ore de audieri, polițiștii au stabilit că bărbatul nu era cetățean turc, ci cetățean irakian. Mai mult, s-a aflat că tot ceea ce a povestit tânăra de 18 ani în legătură cu amenințarea nu corespundea realității. Bărbatul nu deținea niciciun pistol și nici nu a amenințat-o pe aceasta, așa cum a reclamat.

În consecință, tânara de 18 ani, din Baia Mare, a fost sancționată contravențional pentru această farsă și pentru alarmarea falsă la 112 a poliției.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: