Reclama unuia din saloane a fost lipită pe stâlpul în jurul căruia se învârte banda ce aduce bagajele pasagerilor curselor externe. Cât timp așteaptă valizele, bărbații pot să sune și să programeze un masaj, inclusiv la hotel.

„Spațiul publicitar respectiv a fost concesionat de Aeroportul Internațional Timișoara unei firme de publicitate”, au declarat pentru EVZ reprezentanții instituției.

O tânără cu ochii acoperiți de dantelă neagră invită la masaj de pe panoul înalt de un metru. La un simplu click e oferta salonului: fotografii explicite cu cele 11 maseuze cu sâni mari și păr lung, blond sau brunet.

„Dacă dorești, poți începe masajul printr-un duș asistat cu maseuza aleasă, astfel încât vă veți apropia mai mult astfel încât în timpul masajului te vei putea simți și mai relaxat. (…) Se va juca cu tot corpul tău, din cap până în picioare… iar pe drum nu-i va scăpa niciun loc. Desigur, va avea grijă îndeaproape de părțile tale intime. Deci, p…l tău sa va bucura de o atenție, sensibilitate și îngrijire corespunzătoare”, citim pe prima pagină a site-ului de prezentare al salonului.

O noutate în materie de masaj, timișorencele oferă și varianta brutală, după cum scriu în prezentrarea serviciilor. „Dacă esti un fan al femeilor dominante, vei iubi masajul erotic cu o dominatoare”.