Măruţă nu ştie toate adevărurile despre vedete

Măruţă nu ştie toate adevărurile despre vedete

Realizatorul TV spune că nu poate scăpa de subiectele din emisiune nici când stă la o cafea şi că Bianca şi Andreea Marin nu mai sunt o surpriză pentru el.

De multe ori, în emisiunea "La Măruţă" s-a vorbit pe larg atât despre problemele cuplului Bianca Drăguşanu - Victor Slav, cât si despre căsătoria Andreei Marin. Mai mult, Cătălin Măruţă a recunoscut că trustul la care lucrează a plătit bani grei pentru a filma în exclusivitate nunta Biancăi. Nu e de mirare că oamenii îl opresc şi vor mai multe amănunte. "Da, lumea mă opreşte des pe stradă – vorba vine, uneori stau la o cafea în oraş şi vine câte cineva la masa mea – şi mă întreabă cum stau lucrurile. Eu nu fac emisiunea fiindcă ştiu toate adevărurile din lume, n-am pretins asta niciodată, eu vreau să le descopăr cu ajutorul invitaţilor. Au fost şi oameni care m-au abordat din cealaltă direcţie: voiau să-mi explice ei cum stau lucrurile. Sămi vândă ponturi, să-mi spună părerea lor", a spus vedeta. Ca vechi realizator de emisiuni mondene, vedeta Pro TV spune că nu l-au mirat nici divorţul Biancăi şi nici căsătoria Andreei Marin. "Sincer să fiu, niciun subiect dintre cele menţionate nu m-a luat prin surprindere. Eu am mai scris cândva, nu demult, că această căsnicie a Biancăi mi se pare un pic instabilă şi forţată. Cât despre Andreea Marin, era clar că după un divorţ vrea să-şi refacă viaţa cât mai repede. În ajutorul bărbaţilor De curând Măruţă a declanşat o campanie menită să sară în ajutorul bărbaţilor care vor să facă dintr- o cerere în căsătorie ceva de neuitat. "Femeile ar fi plăcut-uimite să afle câţi bărbaţi vor să le ceară de neveste, dar nu au curaj sau nu au suficientă imaginaţie, mă rog. Singurul lucru care mă îngrijorează acum e că va trebui să alegem dintre toate aceste mesaje, să decidem care sunt cele mai impresionante, iar asta e foarte greu, îţi dai seama", a povestit prezentatorul.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Unde era Victor Ponta în timpul tragediei? Cum unde era?! La televizor!
  • Cea de-a doua monarhie a României este alcătuită din urmașii unui domnitor
TOP 3 ARTICOLE:
  • SCANDAL. Vedetă DISTRUSĂ: Mesajele UMILITOARE şi incendiare dintre ea şi IUBIT / GALERIE FOTO
  • Oamenii se TEM să iasă din case. Creatura ORIBILĂ care TERORIZEAZĂ lumea. Există MARTORI / VIDEO
  • Un miliardar chinez oferă 100 MILIOANE de euro celui care îi va SEDUCE fiica. VEZI cum arată tânără | GALERIE FOTO