Mărturisirile „fără perdea” îi aparţin cântăreţei Belinda Carlisle, care vorbeşte despre „aspectele menopauzei”!

Belinda, 55 de ani, a fost la început îngrozită că ar putea trece prin ce a trecut mama ei. „Multe femei care se apropie de menopauză sunt îngrijorate, iar când am fost adolescentă mama a suferit de simptomele menopauzei severe”.

Faci tot ce poţi

La un moment dat chiar a fost cât pe-aci ca mama sa să fie internată la un spital de boli mentale. "Mama a fost întotdeauna destul de sănătoasă – a băut un pic şi fumat un pic, dar nu era nimic de fapt în neregulă cu ea până când a lovit-o menopauza!”, spune Belinda.
„Când am fost aproape de menopauza m-am gândit – Oh, sper că nu mă va lovi ca pe mama!”. Din fericire, a fost cruţată de stările prin care a trecut mama ei. Dar…”Am început cu transpiraţii nocturne şi agitaţie. Bufeurile fierbinţi au devenit un magnet în lenjeria mea intimă”, a mai mărturisit amuzată cântăreaţa.
„Aveam aproximativ 40 de bufeuri pe zi. Transpiram atât de tare încât am luat obiceiul de a avea la mine haine de schimb, pentru că aveam bluza udă şi la fel şi blugii”.

Până la urmă Belinda a reuşit să treacă peste toate aceste efecte nedorite ale menopauzei: „O femeie poate trece peste asta, am încercat să nu stea aşa ceva în faţa vieţii mele şi să se desfăşoare totul normal. Asta e, ca femeie, într-un asemenea caz, faci tot ce poţi".