Evenimentul Zilei > Monden > Mărturiile înfiorătoare ale unui cuplu satanist. Au omorât oameni și i-au mâncat în numele Diavolului. FOTO
Mărturiile înfiorătoare ale unui cuplu satanist. Au omorât oameni și i-au mâncat în numele Diavolului. FOTO

Mărturiile înfiorătoare ale unui cuplu satanist. Au omorât oameni și i-au mâncat în numele Diavolului. FOTO

Doi tineri au fost reținuți de autorități, după ce au recunoscut că au comis o serie de crime într-o pădure din nordul Rusiei. Cuplul Andrey Tregubenko și Olga Bolshakova s-a confesat, ulterior, agenților de poliție și au declarat că și-au mutilat victimele, dezmembrându-le membrele și mâncându-le.

Mărturiile unui cuplu din Rusia au făcut înconjurul lumii. Tinerii sataniști au recunoscut că au comis mai multe crime, iar trupurile victimelor le-au dezmembrat și mâncat. Cei doi susținători ai ocultismului au fost audiați inițial cu privire la o serie de acuzații referitoare la consumul de droguri, însă mărturiile acestora au mers mult mai departe decât se credea.

Un cuplu din Rusia îngrozește națiunea. Tinerii au mâncat trupurile oamenilor omorâți

Andrey Tregubenko și Olga Bolshakova locuiesc în Moscova și au fost interogați de oamenii legii, recent, cu privire la o serie de acuzații referitoare la consumul de droguri. Cei doi sataniști au mărturisit, însă, că sunt responsabili pentru moartea a doi tineri, pe care i-au ucis în pădurile din Karelia, care se învecinează cu Finlanda, Suedia și Norvegia.

Nu se știe concret dacă victimele au fost transportate în pădurea din Karelia chiar de către ucigași, însă presa rusă notează că cei doi tineri au recunoscut că și-au dezmembrat victimele și le-au mâncat trupurile, în cadrul unor ritualuri oculte.

Tinerii uciși se aflau pe lista persoanelor dispărute încă din anul 2016. Platon Stepanov și Viktoria Zaitseva era amândoi în vârstă de 27 de ani, la momentul în care au fost raportați ca fiind răpiți. Nimeni nu a știut despre destinul loc întrucât cuplul satanist a păstrat secret locul unde se aflau cadavrele.

„Măcelarul din Rostov” a ucis și mâncat peste cincizeci de victime

Cazul de față aduce aminte de crimele comise de Andrey Chikatilo, supranumit și „măcelarul din Rostov”. Acesta este vinovat pentru peste cincizeci de crime. Majoritatea dintre acestea au fost comise în sudul orașului Rostov, iar victimele omorâte au fost ulterior mâncate.

Andrey Chikatilo este autorul a unei serii lungi de agresiuni sexuale comise în Rusia între anii 1978 și 1990. El a fost prins și arestat de Poliția Sovietică, după o lungă perioadă de căutări, potrivit Rusia Today.

În anul 2010, parlamentarii din Rusia au votat împotriva grupurilor oculte. Astfel, astfel de adunări, precum și serviciile presupușilor vindecători mistice sunt interzise în țară.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News