Mărturia uimitoare a unui fost iepuraș al lui Hugh Hefner! Când Holly Madison s-a dus să trăiască la Playboy Mansion, a avut naivitatea să creadă că nu va avea de plătit un anumit preț: sex cu cel supranumit regele Playboy, Hugh Hefner.

Mărturia uimitoare a unui fost iepuraș al lui Hugh Hefner! Spirala exceselor și a depravării

Acum în vârstă de 41 de ani, fostul model aspirant de 20 și ceva de ani la vremea respectivă a intrat într-o spirală a exceselor și depravării. De la vise de glorie a ajuns rapid la o senzație de coșmar care a adus-o chiar în pragul sinuciderii. Odată intrată pe domeniul Playboy, i s-a tăiat orice legătură cu exteriorul și a fost strict controlată. A fost manipulată fără măcar să realizeze, de la început.

Holly (foto jos), care a avut o relație intimă cu Hefner între 2001 și 2008, a publicat o carte de memorii despre perioada trăită alături de magnatul industriei sexului. Intitulată „Down the Rabbit Hole“, cartea sa a apătut în 2015. Aceasta urmează să fie ecranizată pentru marele ecran, urmând să o aibă pe actrița Samara Weaving ca protagonistă.

Holly Madison

Potrivit mărturiilor lui Holly, femei tinere erau drogate, intimitate și încurajate să ia parte la orgii sexuale de două ori pe săptămână, pe domeniul lui Hefner.

A devenit una dintre numeroasele amante din „haremul” lui Hugh Heffner

La doar 20 de ani, Holly Madison a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de-un picior atunci când l-a cunoscut pe influentul Hugh Hefner. Lucra ca ospătăriță, iar un prieten a invitat-o la o petrecere privată. După prima noapte de distracție pe domeniul Playboy, a revenit săptămânal la petrecerile cu piscină. Peste un an și-a pus în gând să devină una dintre iubitele lui Hugh Hefner pentru a putea continua să trăiască în Los Angeles.

Credea că de fapt niciuna dintre fete nu are raporturi intime cu mogulul porno, care pe atunci avea 70 și ceva de ani. Însă speranțele i s-au năruit rapid când Hefner și alte fete din gașcă i-au oferit niște pastille. În anii 70 se numeau  „desfăcătoarele de coapse”, i-au spus cei din grup despre droguri.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE