Evenimentul Zilei > Actualitate > Marilyn Monroe, diva in mizerie
Marilyn Monroe, diva in mizerie

Marilyn Monroe, diva in mizerie

Dezvaluiri socante.

Unul dintre cele mai mari sex-simboluri ale Hollywoodului, actrita Marilyn Monroe, era, in viata privata, departe de imaginea de diva pe care o promova, potrivit unei biografii a actorului Clark Gable, partener de scena al artistei. Cartea, care va fi lansata in SUA, in septembrie, o prezinta pe Monroe ca fiind o femeie neingrijita, care nu prea obisnuia sa se spele.

„Se spala rareori, dormea goala, manca in pat si lasa farfuriile cu resturi pe sub cearsafuri”, spune autorul cartii. „La fel ca Jean Harlow, isi decolora parul pubian si nu purta lenjerie intima, pentru ca o irita”, adauga el. Marilyn Monroe si Clark Gable au jucat impreuna in filmul „The Misfits”, turnat in 1961.

Actorul a murit din cauza unui atac de cord, la doua saptamani dupa incheierea filmarilor, iar Monroe s-a sinucis un an mai tarziu. In ciuda zvonurilor ca intre cei doi ar fi existat o relatie, autorul cartii spune ca au fost doar colegi de platou, precizand ca intregul comportament al lui Monroe l-a indepartat pe Gable, care avea „un fetis pentru curatenie”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: