Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea își găsește un nou ALIAT pentru a rămâne la șefia PSD. ANUNȚ de ULTIM MOMENT
Dragnea își găsește un nou ALIAT pentru a rămâne la șefia PSD. ANUNȚ de ULTIM MOMENT

Dragnea își găsește un nou ALIAT pentru a rămâne la șefia PSD. ANUNȚ de ULTIM MOMENT

Luni, președintele PSD Iași, Maricel Popa, a anunțat că organizația județeană a stabilit, în unanimitate, susținerea actualei conduceri centrale a partidului și continuarea guvernării, acesta declarând că „primarii din județ vor liniște”.

Maricel Popa a scris pe Facebook. „În cadrul Biroului Permanent Județean, întrunit astăzi, s-a stabilit, în unanimitate, să i se acorde mandat președintelui PSD Iași, Maricel Popa, pentru susținerea actualei conduceri PSD, dar și continuării programului de guvernare”.

 

Potrivit acestuia, discuțiile au vizat „situația internă” din PSD. „Dincolo de opțiunile sau opiniile mele personale am discutat, astăzi, cu colegii din BPJ pentru a stabili un punct de vedere comun în ceea ce privește situația internă din PSD. Le-am cerut să fie deschiși și sinceri. La rândul lor, aceștia au discutat în această perioadă cu membrii și simpatizanții social-democrați din teritoriu. Oamenii sunt multumiți de programul de guvernare și de măsurile adoptate de PSD într-un an și jumătate de la câștigarea alegerilor parlamentare. Motivat de acest fapt, mandatul primit a fost de susținere a conducerii PSD și bineînțeles a guvernării”, a menționat liderul PSD Iași.

 

Maricel Popa a punctat că primarii vor „liniște”.

„În comunitățile rurale sunt în lucru proiectele din cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a. Primarii din județ vor liniște și continuitate pentru a putea finaliza aceste proiecte, așa cum s-au angajat în fața locuitorilor pe care îi reprezintă. Era normal să avem o astfel de discuție în interiorul partidului. Aș fi acceptat orice decizie și orice părere a colegilor mei. S-a terminat perioada în care deciziile erau luate de o singură persoană. Așa cum făcea Mihai Chirica, în scurtul mandat, în care a fost președinte al organizației.” a conchis Popa.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: