Evenimentul Zilei > Monden > Marian Vanghelie rupe tăcerea în cazul presupusului amant pe care l-ar avea Oana Mizil: „Lui îi plac bărbații. Eu sunt mai nervos, dar normal la cap”
Marian Vanghelie rupe tăcerea în cazul presupusului amant pe care l-ar avea Oana Mizil: „Lui îi plac bărbații. Eu sunt mai nervos, dar normal la cap”

Marian Vanghelie rupe tăcerea în cazul presupusului amant pe care l-ar avea Oana Mizil: „Lui îi plac bărbații. Eu sunt mai nervos, dar normal la cap”

Marian Vanghelie a reacţionat după ce a fost acuzat că și-ar fi lovit partenera de viaţă din cauza lui Bogdan Diaconu, fost deputat și iubit al Roxanei Marcu. 
Marian Vanghelie a declarat că discuțiile aprinse care au fost între el partenera sa de viaţă, sâmbătă noaptea, nu au pornit de la Bogdan Diaconu, deoarece el nu ar accepta niciodată ca mama copilului său să îl înșele.
Oana Mizil a ajuns la spital, după ce aceasta ar fi fost lovită de Marian Vanghelie. În plus, pe numele fostului primar a fost emis și un ordin de protecție provizoriu după care a ales să îl retragă

Marian Vanghelie, despre Bogdan Diaconu: ”Diaconu e alcoolic… Eu nu am meci cu poponarii”

În urma acestei altercații, în spațiul public s-a răspândit vestea cum că Oana Mizil s-ar fi conversat pe WhatsApp cu fostul deputat, Bogdan Diaconu, lucru care l-a scos din minți pe fostul edil, care a recurs la gesturi de violență. Contactat de reporterii Impact.ro, pe marginea acestui subiect, Marian Vanghelie a declarat:

„Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva îmi fac bagajele și plec de acasă iar pe ea o arunc în mare. Diaconu e alcoolic, nu știe de el da păi să îi trimită mesaje Oanei. El ziua doarme pentru că noaptea are treabă…Eu nu am meci cu poponarii. Eu sunt la mare acum cu soția cu fetița”, a declarat fostul primar.

Marian Vanghelie: Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine

„Vreți să vă trimit o poză să vedeți? Asta este într-un cuplu, te mai cerți la două-trei luni. Ce, dumneavoastră nu vă certați cu partenerul? Trăim într-o lume de nebuni. Dumneavoastră știți că ăla e poponar? Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine, dar nu vreau să vorbesc. Lui Diaconu îi plac bărbații dar face acest lucru cu femeile, în public, să nu se afle adevărul că lui nu îi plac femeile. Eu mai sunt un pic nervos, am momente, dar sunt un bărbat normal la cap” , a mai declarat Marian Vanghelie pentru impact.ro.

Potrivit presei mondene, se pare că Oana Mizil ar fi comunicat prin mesaje cu fostul deputat Bogdan Diaconu, cunoscut în spațiul public drept un cuceritor. El a avut relații cu mai multe femei celebre din showbizul românesc, printre care și Roxana Marcu.

În acest context, se presupune că Oana Niculescu Mizil ar fi fost agresată de partenerul ei de viaţă, iar anchetatorii care au audiat-o au stabilit că episodul violent a avut loc după ce Marian Vanghelie ar fi avut o criză de gelozie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: