Evenimentul Zilei > Monden > Marian Oprișan a pus capăt burlăciei. Cine a fost la nunta fostului „baron” de Vrancea. Surpriza a venit din Anglia
Marian Oprișan a pus capăt burlăciei. Cine a fost la nunta fostului „baron” de Vrancea. Surpriza a venit din Anglia

Marian Oprișan a pus capăt burlăciei. Cine a fost la nunta fostului „baron” de Vrancea. Surpriza a venit din Anglia

Fostul lider PSD și președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, s-a căsătorit, la finalul săptămânii. Aleasa inimii sale se numește Mihaela Arbănaş și este funcționar în cadrul instituției pe care Oprișan a condus-o vreme de 20 de ani, din 2000, până la alegerile din 2020.

Marian Oprișan s-a căsătorit pentru a doua oară, în cadrul unei ceremonii restrânse care a fost organizată la reședința sa din localitatea Bolotești – județul Vrancea. Nași de cununie i-au fost deputata PSD de Vrancea Elena Stoica și soțul acestuia, judecător. La ceremonie au participat, conform presei locale, în jur de 40 de persoane, iar tortul de nuntă și preparatele de cofetărie au fost produse de fiica fostului baron, din prima căsătorie, Mădălina Oprișan.

La ceremonia de căsătorie a asistat și celebra mamă a lui Marian Oprișan, pe numele căreia sunt înregistrate toate bunurile imobile și imobile – inclusiv reședința de la Bolotești – pe care le folosește fostul lider PSD.

Cine este noua soție a lui Marian Oprișan

Noua soție a lui Marian Oprișan, Mihaela Arbănaș, lucrează la Consiliul Județean Vrancea, unde ocupă funcția de șefă a Direcției de Dezvoltare și Promovare. Aceasta a mai fost căsătorită, în trecut, la fel ca și Marian Oprișan, și are doi copii. Este vorba despre o fetiță în vârstă de șase ani și un băiețel de patru ani.

La rândul său, Marian Oprișan a divorțat, la începutul anilor 2000, de prima sa soție, Ofelia, inginer la o fabrică de confecții din Focșani, pe care a cunoscut-o înainte de a-și începe cariera politică. Cei doi au o fiică, Mădălina de 28 de ani, care, în prezent, lucrează la Londra, în domeniu cofetăriei.

Tortul de nuntă a fost pregătit de fiica baronului PSD

Deși a terminat Facultatea de Drept, la Universitatea din București, Mădălina Oprișan nu a urmat o carieră în domeniul științelor juridice. Ea a dorit să facă ceva total diferit, în domeniul gastronomiei. Ea lucrează ca șef de laborator pentru o cofetărie în Londra și a venit în țară special pentru nunta tatălui ei.

Mădălina Oprișan a fost cea care a realizat tortul de nuntă și s-a ocupat de candy bar la ceremonia de căsătorie a tatălui său.

Sursa foto: Monitorul de Vrancea

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: