Evenimentul Zilei > Sport > Maria Şarapova, mai SEXY ca NICIODATĂ. Sportiva a INCINS atmosfera la un eveniment monden – Galerie Foto
Maria Şarapova, mai SEXY ca NICIODATĂ. Sportiva a INCINS atmosfera la un eveniment monden – Galerie Foto

Maria Şarapova, mai SEXY ca NICIODATĂ. Sportiva a INCINS atmosfera la un eveniment monden – Galerie Foto

Maria Şarapova este mai fericită ca niciodată de când a revenit în circuitul WTA, după ce a fost suspendată pentru dopaj timp de 15 luni.

Prezentă la premiera filmului Battle of the Sexes, care a avut loc la Los Angeles, Șarapova a atras toate privirile celor prezenți acolo. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, jucătoarea de tenis a zâmbit prietenos totutor celor care au îndeptat aparatul foto către ea. 

„Bătălia sexelor” este povestea meciului din 1973, care a intrat în istoria tenisului mondial, dintre Billie Jean King şi Bobby Riggs. 20 septembrie 1973 a fost ziua în care un tenisman, fost număr unu mondial, a fost învins de o femeie.

Fostul lider mondial a știut tot timpul cum să-și vândă imaginea. Întoarcerea sa pe terenul de tenis, după 15 luni de suspendare, care la finalul lunii aprilie, în cadrul turneului de la Stuttgart.

În anul 2004, ea a învins-o pe Serena Williams, câștigând astfel la vârsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, ea a înfrânt-o pe Justine Henin în finala de la U.S. Open 2006, în 2008 ea a câștigat titlul de la Australian Open, câștigând în fața Anei Ivanović, în 2012 a câștigat titlul de la Roland Garros, în fața Sarei Errani, iar în 2014 a câștigat pentru a doua oară French Open-ul în fața Simonei Halep.

Părinții Mariei Șarapova s-au mutat în 1986 din Gomel, Rusia, în Siberia, după accidentul nuclear de la Cernobîl. După un an, au ajuns la Niagan, Rusia.

La vârsta de 7 ani, tânăra Maria se mută împreună cu tatăl ei, Iuri Șarapov, la Brandenton, în Florida (SUA), unde se înscrie la Academia de Tenis a lui Nick Bollettieri. Mama ei, Yelena nu a putut să meargă cu ei imediat din cauza neobținerii vizei, ajungând în SUA câțiva ani mai târziu.

În 2002 familia Șarapov a cumpărat o casă la Manhattan Beach, California, o suburbie a orașului Los Angeles, dar Maria locuiește în majoritatea timpului tot la Bradenton, Florida, unde se antrenează.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: