Evenimentul Zilei > Actualitate > Maria, micuța prințesă a naturii
Maria, micuța prințesă a naturii

Maria, micuța prințesă a naturii

Are doar doi ani și jumătate, dar se simte în largul ei în aer liber. Adoră natura și e fascinată de animale, mici și mari. Pentru că e dulce, voioasă și convingătoare, ajutoarele lui Moș Crăciun o includ pe Lista copiilor cuminți din România 2017

Evenimentul zilei continuă campania Lista copiilor cuminți din România 2017. Părinții care cred că odraslele lor sunt merituoase, ne pot trimite fotografiile micuților și scurte povești până pe 21 decembrie, pe adresa copiicuminț[email protected] evzgroup.ro. Ultimul portret de copilaș cuminte va fi publicat în ziarul nostru pe data de 22 decembrie, așa că dacă vreți să vă faceți un cadou minunat de Crăciun, nu ezitați să ne scrieți. Astăzi, includem încă o fetiță pe Lista copiilor cuminți.

Maria are doi ani și jumătate și este pasionată de natură și de toate necuvântătoarele, după cum ne-a povestit mămica ei, Ioana. „Nu o interesează păpușile, în schimb Maria ar asculta zilnic informații despre cum trăiește un cărăbuș sau o rădașcă, și ar alege fără ezitare să petreacă o zi la o fermă de animale în detrimentul unui loc de joacă dintr-un mall, spre exemplu” explică, cu mândrie, mămica. Mereu cu zâmbetul pe buze și curioasă nevoie mare, fetița e în centrul atenției oriunde s-ar duce. „Maria e veselă și blândă, hotărâtă și convingătoare respectă regulile știute, dar testează limite noi în fiecare zi”, mai povestește Ioana. Cum micuța vorbește bine și are preferințe, am întrebat-o pe mămica ei și ce își dorește să primească de Sărbători. „De la Moș Crăciun își dorește ciocolată, dar și mai multe animăluțe. Vrea lei, pantere, niște porci, cai, și nu neapărat de jucărie”, ne-a explicat aceasta, râzând.

Pentru că e așa minunată, prințesa naturii, cum am botezat- o noi, va primi Diplomă de copil cuminte cu autograf de la Moiș Crăciun!

Așteptăm poveștile voastre!

Părinții care vor să-și vadă copilașii în ziar ne pot scrie pe adresa copiicuminț[email protected] Ne trebuie o poveste și o poză a princhindelului care merită inclus pe Lista copiilor cuminți. Diplome de la Moș Crăciun pot fi obținute direct de către părinți, dacă intră pe site-ul diploma.evz.ro și completează și formularul online. Ei vor primi diploma în format electronic, imediat, ca să o poată printa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: