Evenimentul Zilei > Monden > Maria Ciobanu a revenit în România. Evenimentul special la care va participa artista
Maria Ciobanu a revenit în România. Evenimentul special la care va participa artista

Maria Ciobanu a revenit în România. Evenimentul special la care va participa artista

Maria Ciobanu, cunoscuta interpretă de muzică populară a revenit în România, după o o lungă perioadă de timp în care a locuit în Statele Unite.

După o perioadă în care a locuit în Statele Unite, Maria Ciobanu a revenit în România pentru a lua parte la un eveniment special. Întoarcerea a fost fără tam-tam, în secret, după cum a relatat Antena 3.

Îndrăgita artistă de muzică populară a venit în România pentru a lua parte la botezul nepotului Stelianei Sima. Aceasta a anunțat că va face un botez mare, cu peste o sută de invitați, iar la loc de cinste vor fi Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu. Cei doi vor susține, împreună, și un recital.

„Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu”, a povestit Steliana Sima într-o intervenție la Antena Stars.

Ea s-a lăudat cu nepoțelul ei, de care a spus că este foarte mândră. De asemenea, a anticipat că petrecerea de botez va fi una pe cinste, demnă de un „nepot superb”

„Avem multe pregătiri, am un nepot superb, de care sunt foarte mândră. O să fie o petrecere pe cinste”, a mai spus Steliana Sima.

Maria Ciobanu locuiește de mai mulți ani în Statele Unite

Maria Ciobanu locuiește de ani buni în Statele Unite, unde s-a stabilit după ce s-a restras din muzică în anul 2016. De atunci, intepreta de muzică populară nu a mai venit în România decât de câteva ori, pentru perioade scurte de timp, în vizită.

Maria Ciobanu este cetățean american și beneficiază, de la țara care a adoptat-o, de toate facilitățile bătrânilor. Are pensie și asigurare de sănătate. În schimb, de la statul român, cântăreața de muzică populară primește o pensie de circa 1.350 de lei, potrivit presei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.