Evenimentul Zilei > Sport > Mari comici ai stadioanelor: apărătorii dinamoviști
Mari comici ai stadioanelor: apărătorii dinamoviști

Mari comici ai stadioanelor: apărătorii dinamoviști

Defensiva echipei din Ștefan cel Mare a fost la nivel de „județeană” în meciul cu Astra și le-a permis giurgiuvenilor să marcheze când au vrut

Dinamo agonizează în partea a doua a clasamentului, după 10 etape și viitorul nu arată deloc bine nici în acest sezon.
În ultima rundă, „câinii” au fost învinși în deplasare, de Astra Giurgiu (scor 2-3), într-un meci în care apărătorii „roș-albilor” au amestecat comicul de situație cu penibilul. Erorile de plasament și lipsa de reacție a defensivei lui Dușan Uhrin jr. i-au pus pe tavă Astrei un succes revigorant. „Centralii” Mihai Popescu și Linas Klimavicius au fost depășiți total la Giurigiu.

„Jucătorii noștri s-au temut de rezultat”

Așa că Dinamo a bifat al șase­lea eșec în acest sezon, în care „cânii” au mai înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate.
„Ne-am deschis de două ori pentru Budescu, am avut spații largi la mijloc și le-am făcut două cadouri. Poate că jucătorii noștri s-au temut de rezultat. În repriza a doua puteam să jucăm mai bine decât în prima. Vorbim ceva în vestiar, ieșim pe teren și lucrurile se întâmplă altfel. Nu e prima dată”, a tunat Uhrin jr., antrenorul di­na­moviștilor, la final.

„Fac semne că ne bat, că sunt smardoi”

De partea cealaltă, Dan Alexa, antrenorul Astrei, a avut un meci personal cu suporterii oaspeților. Înjurat pe tot parcursul meciului, „Chirurgul” a reacționat.

„Atâta timp cât îmi înjuri familia și copiii… pentru mine galeria lui Dinamo este formată din niște pisoi. În țarcul ăla sunt tari. Le permite Negoiță. Nu știu de ce au atâta frică de galeria asta (n.r. oficialii lui Dinamo). Ei știu unde mă găsesc. Fac semne că ne bat, că sunt smardoi. Eu nu știu vreun smardoi de acolo. Îi aștept, dar nu va veni nimeni, pentru că ei sunt puternici pe site-uri, au un grup de 20-30, dau foc la hotel, se sperie Negoiță, începe să îi caute, vorbește cu ei”, a afirmat Alexa.

Șase meciuri din 10 disputate a pierdut Dinamo în acest sezon al Ligii I

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: