O femeie care se ocupa de curăţenia în biserica în care slujea Cristian Pomohaci susţine că preotul ar fi făcut… vrăji.  „Am făcut de mai multe ori curăţenie în biserică şi sub covor am găsit pene de găină cu un aspect ciudat care nu aveau ce să caute într-o anumita încăpere, mai ales în biserică. Am fost foarte şocaţi când am văzut şi nu înţelegeam de ce.

Pur şi simplu ne-am gândit că cineva ar putea să facă vrăji, să facă lucruri necurate, să se ocupe de lucruri ceva se întamplă acolo forţele răului. Ţin să precizez că am făcut curăţenie şi i-am arătat dânsului pana respectivă şi zicea că a lăsat-o cineva intenţionat că vrea să ne facă rău, dar mi s-a părut absurd", a declarat martora, care şi-a păstrat secretă identitatea secretă, la Antena 1.

Același martor povestește că preotul avea clar o pasiune pentru băieți, iar acest lucru era evident pentru toată lumea. „Niciodată noi fetele nu eram recompensate pentru munca depusă, nici la câmp, nici financiar. Doar băieţii erau plătiţi primeau bani, primeau telefoane şi lănţişoare de aur pe care le purtau la gât şi se mândreau cu ce au primit de la părinte.

Eu am văzut băieţii minori, cum eram pe prispa casei vechi, mă uitam şi vedeam cum intrau la dânsul în cameră. Doar băieţii şi îi auzeam că şuşoteau. Băieţii intrau seara şi ieşeau dimineaţa la munca agricolă. Dormea cu ei în cameră pe motiv că lui îi este frică sa doarmă singur noaptea", a mai adăugat femeia.

ostul preot  a fost caterisit în şedinţa Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei în data de 27 iulie 2017, fiind acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în care Cristian Pomohaci este acuzat de infracţiuni de racolare de minori în scopuri sexuale.

Sesizarea a fost făcută după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el.

Spre finalul înregistrării, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci îi spune băiatului că între ei doi a fost, de la bun început, "ceva special", amintindu-i cum s-au întâlnit.

 

Te-ar putea interesa și: