Evenimentul Zilei > Monden > Marele compromis pe care l-a făcut Andreea Esca la PRO TV. Vedeta, dezvăluire despre o problemă care a măcinat-o mulți ani
Marele compromis pe care l-a făcut Andreea Esca la PRO TV. Vedeta, dezvăluire despre o problemă care a măcinat-o mulți ani

Marele compromis pe care l-a făcut Andreea Esca la PRO TV. Vedeta, dezvăluire despre o problemă care a măcinat-o mulți ani

Andreea Esca a fost nevoită să accepte o regulă ce i-a fost impusă de conducerea PRO TV, în urmă cu mulți ani, și care a făcut-o să se simtă inconfortabil.

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor de la ora 19.00, de la PRO TV, a fost nevoită să se supună și unor reguli care nu i-au fost pe plac. Iar asta, legat de televiziunea la care lucrează chiar de la lansarea postului, la data de 1 decembrie 1995. Andreea Esca a povestit în cadrul unui podcast al Amaliei Enache compromisul pe care l-a făcut, deși s-a simțit inconfortabil.

Andreea Esca a acceptat o condiție care nu i-a fost deloc pe plac

Vedeta TV ar fi vrută să-și conducă singură mașina, dar a primit un șofer care juca și rol de bodyguard. „Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…”, a povestit Andreea Esca.

Ea a mai spus că, în cele din urmă, s-a consolat cu ideea de-a fi însoțită. „Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine.”

A avut oferte, dar nu s-a gândit să plece de la PRO TV

Într-un interviu acordat recent, Andreea Esca a vorbit despre ofertele pe care le-a primit, de-a lungul timpului, pentru a lucra în altă parte. Nu a fost însă interesată se plece de la PRO TV. „Da, desigur că am primit multe oferte de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut… Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.”