Evenimentul Zilei > Actualitate > „Marea Vânzare. Noul PDL”. Ipoteză șocantă despre miza alegerilor din PNL, lansată de un fost deputat
„Marea Vânzare. Noul PDL”. Ipoteză șocantă despre miza alegerilor din PNL, lansată de un fost deputat

„Marea Vânzare. Noul PDL”. Ipoteză șocantă despre miza alegerilor din PNL, lansată de un fost deputat

Fostul deputat PDL Gelu Vișan a comentat ultimele scandaluri de la alegerile interne din PNL. El acuză o mișcare a grupării PDL-iste care intenționează să pună mâna pe partid folosindu-se de Florin Cîțu.

Fostul deputat Gelu Vișan a făcut o postare pe contul său de Facebook în care și-a expus opinia cu privire la ceea ce se petrece în PNL. El acuză aripa dură a fostului PDL, Vasile Blaga, Adrirean Videanu, Radu Berceanu, că încearcă să preia puterea în partid. Aceasta prin intermediul lui Florin Cîțu.

„PNL a reușit «prin el însuși» să devină un partid de tot rahatul. Nu că la celelalte partide ar da democrația pe dinafară, dar ele se străduiesc să păstreze aparențele. Îmi permit să vorbesc de PNL pentru că-cel puțin partea pedelistă- o cunosc foarte bine-ca să nu simt mâna foștilor așa-ziși organizatori ai PD-ului, în frunte cu Berceanu, Blaga și ceilalți. Poate nu știți, dar din 94 până în 2010 am fost implicat în toate organizările alegerilor interne, congreselor, etc la PD, respectiv PDL”, a scris Gelu Vișan pe Facebook.

Emil Boc, Florin Citu

Miza loviturii, resursele țării

Potrivit scenariului pe care îl prezintă, aripa PDL încearcă o preluare a puterii prin forță, un fel de lovitură de partid. Miza acestei preluări a PNL ar fi, în opinia lui Gelu Vișan, vânzarea resurselor natural, respective gazul din Marea Neagră, companiile de stat precum Portul Constanța, Aeroportul Otopeni etc.

„A DOUA VÂNZARE, dacă e să mă întrebați pe mine, MAREA VÂNZARE, pentru că, după ce vor fi prăduit totul la străini, vor vinde și Transilvania. Acum se vor da pe degeaba gazele din Marea Neagră, sarea, apele, toate minereurile, uraniul, toate companiile de stat în frunte cu Hidroelectrica, Portul, Aeroportul, CE-O-utile, tot. România va deveni oficial colonie. Iar sarcina de a o transforma definitiv în colonie o au foștii mei colegi de la PD, așa cum au avut-o și imediat după 1996, și au făcut-o- culmea, dând vina pe PSD!”, a mai scris Vișan.

Vasile Blaga

PDL își pune oamenii la conducere

El a arătat că strategia pusă la cale este de a înlocui militanții liberali cu reprezentanți ai PDL care să acționeze la comandă pentru preluarea partidului. El acuză metodele prin care se dorește preluarea PNL, indicând, în acest sens, toate scandalurile apărute în ultima vreme.

„Tactica a fost simplă: Au spulberat echipele locale de susținători ale fostului PNL și le-au înlocuit cu candidați supuși noului PD-L. Sincer? Am participat la mult prea multe astfel de jocuri, am fost implicat până în gât în ele ca să mă mai intereseze. Ar trebui să spun: «Treaba lor, să-și rupă gâtul!», a mai scris Gelu Vișan.

Textul fostului deputat Gelu Vișan

„Marea Vânzare Noul PD-L

PNL a reușit «prin el însuși» să devină un partid de tot rahatul. Nu că la celelalte partide ar da democrația pe dinafară, dar ele se străduiesc să păstreze aparențele.

Îmi permit să vorbesc de PNL pentru că-cel puțin partea pedelistă- o cunosc foarte bine-ca să nu simt mâna foștilor așa-ziși organizatori ai PD-ului, în frunte cu Berceanu, Blaga și ceilalți.

Poate nu știți, dar din 94 până în 2010 am fost implicat în toate organizările alegerilor interne, congreselor, etc, la PD, respectiv PD-L.

Ce nu știu nici liberalii, nici populația este că la nivelul PNL se produce în această perioadă o preluare cu forța, un fel de lovitură de partid.

La mijloc sunt banii, bani mulți, dar și ordine din afară.

Mai țineți minte întâlnirea auto/filmată din Parcul Herăstrău a lui Berceanu, Videanu, etc?

Acela a fost semnalul:

«Revenim la butoane și la bani»;

«Banii sunt ai noștri!»

Au fost niște încercări de a părăsi în haită PNL-ul și a face alt partid, dar între timp au ajuns la concluzia că e mai bine să preia PNL-ul.

Și l-au preluat deja.

Tactica a fost simplă: Au spulberat echipele locale de susținători ale fostului PNL și le-au înlocuit cu candidați supuși noului PD-L.

-Sincer?

-Am participat la mult prea multe astfel de jocuri, am fost implicat până în gât în ele ca să mă mai intereseze. Ar trebui să spun:

«-  Treaba lor, să-și rupă gâtul!»

Miza bătăliei pentru PNL

Bătălia dintre ei nu este interesantă prin rezultat, rezultatul este știut demult, va câștiga aripa PD-istă care l-a cocoțat pe Câțu într-o poziție peste el, ci prin maniera de obținere a rezultatului.

Ceea ce vedeți dumneavoastră acum este o demonstrație de forță a noii echipe PD-L-iste care preia PNL-ul. Ei provoacă scandalul cu un scop:

să marcheze teritoriul, așa, ca ‘câinii: câștigătorii se pișă deja cu jet pe fiecare opozant, pentru a arăta că ei sunt șefii de la butoane.

Când s-au întâlnit în Herăstrău am spus că va urma preluarea PNL, acum o vedeți.

Teoretic ar trebui să mă bucure, pentru că mulți mi-au fost colegi și preluări de-astea am făcut destule, cu aceiași, fix aceiași beneficiari. Doar că știu ce urmează: Așa vor pune mâna din nou pe ce a mai rămas din România, dar mai ales pe ce a mai rămas de furat din țara asta.

Marii vânzători pe degeaba, către străini, ai economiei românești au fost PD-iștii, iar acum ei au fost din nou activați, pentru că urmează

A DOUA VÂNZARE, dacă e să mă întrebați pe mine, MAREA VÂNZARE, pentru că, după ce vor fi prăduit totul la străini, vor vinde și Transilvania. Acum se vor da pe degeaba gazele din Marea Neagră, sarea, apele, toate minereurile, uraniul, toate companiile de stat în frunte cu Hidroelectrica, Portul, Aeroportul, CE-O-utile, tot.

România va deveni oficial colonie. Iar sarcina de a o transforma definitiv în colonie o au foștii mei colegi de la PD, așa cum au avut-o și imediat după 1996, și au făcut-o- culmea, dând vina pe PSD!

Iar vânzătorii, cozile de topor, aceiași, fix aceiași, urmează ordinele primite de la serviciile străine, care-și împart pentru țările lor ce a mai rămas din România; și bineînțeles, vânzătorii/cozi de topor vor fura din nou enorm și nimeni nu/i va întreba de nimic, așa cum nu i-a întrebat niciodată.

Să vă fie de bine!”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: