Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Marea Resetare și Bătălia pentru Adevăr – Când CNN ne face morală
Marea Resetare și Bătălia pentru Adevăr – Când CNN ne face morală

Marea Resetare și Bătălia pentru Adevăr – Când CNN ne face morală

Ca orice revoluție, Marea Resetare se bazează pe o dogmă considerată infailibilă și este gata să zdrobească pe oricine o neagă. Bătălia pentru controlul Adevărului și al Informației a început.

Christiane Amanpour, megera de la CNN, a ridicat pentru o clipă cortina, arătându-ne cum va arăta viitorul fără Trump.

În emisiunea sa de joi, 12 noiembrie, ea a evocat Kristallnacht, pogromul împotriva evreilor din 1938.

„În această săptămână, acum 82 de ani, a avut loc Kristallnacht; a fost lovitura de avertisment a naziștilor adresată omenirii, care a dus la genocid împotriva unei întregi identități”, a enunțat Amanpour.

Pe fondul unor imagini de arhivă cu evrei morți și cu naziști arzând cărți, vocea sumbră a CNN a comparat forțele care au declanșat aceste orori istorice cu… administrația Trump.

„Și, prin acel turn de cărți arse, s-a declanșat un atac împotriva realității, informației, istoriei și adevărului”, a spus ea. „După patru ani de asalt modern al lui Donald Trump împotriva acelorași valori, cuplul Biden/Harris promite o reîntoarcere la aceste norme, inclusiv la adevăr.”

Auzind aceste vorbe, ar trebui să ne cutremurăm cu toții. Nu de râs, ci de groază.

CNN vorbește de restabilirea realității, informației, istoriei și adevărului? Dar CNN este una dintre navele amiral („Crucișătorul”?) ale presei mondiale, presă a cărei principală misiune de luptă în ultimii ani a fost tocmai nimicirea realității, controlarea informației, scufundarea istoriei și pervertirea adevărului!

CNN vorbește despre ororile nazismului? Dar CNN și restul presei „mari” au salutat cu entuziasm, au sprijinit și încurajat în vară violențele, jafurile, incendierile și omorurile celor care își spun „antifasciști” și „antirasiști”.

CNN vorbește despre atacul la adresa istoriei? Dar CNN a fost în prima linie a celor care au căutat temeiuri și argumente „istorice” în favoarea dărâmării statuilor și a rescrierii istoriei, „pervertite” de istoricii albi, „suprematiști” și „colonizatori”.

CNN vorbește de cărți arse? Dar CNN, alături de toată presa zisă „mainstream”, l-a ironizat pe Trump pentru că, în iunie, a scos dintre dărâmăturile bisericii St. John din Washington, incendiate de vandalii Black Lives Matter și Antifa, o Biblie salvată din foc.

Când Diavolul îți vorbește despre Credință și Adevăr ar trebui să îți astupi urechile și să te priponești bine de catarg. Pentru că vine Marele Val.

Ce a făcut Amanpour joi seara a fost să ne expună „ordinea de zi” a congresului Revoluției Mondiale, după măturarea de la putere a lui Trump. Iar cel mai important punct pe ordinea de zi este „Bătălia pentru controlul Adevărului”.

Ca orice revoluție, Marea Resetare se bazează pe o dogmă considerată infailibilă și este gata să zdrobească pe oricine o neagă. „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră.”

Pentru ca dogma să fie impusă, trebuie controlate toate mijloacele de comunicare și eliminarea oricăror elemente care contrazic Dogma. Acest lucru se realizează deja astăzi.

Exemplul cel mai recent îl reprezintă dezvăluirile din laptopul lui Hunter Biden, care în vremuri l-ar fi scos pe Joe Biden din cursa electorală și l-ar fi aruncat în închisoare.

Acționând nu ca presă, ci ca mașinărie de propagandă, media clasică (televiziuni, radio, ziare) a ales fie să minimalizeze acest subiect exploziv, fie pur și simplu să-l omită de-a dreptul, de parcă nu ar fi existat.

Presa „mainstream” – cu onor CNN în frunte – a ajuns să se comporte asemenea marilor corporații transnaționale: bazându-se pe gabaritul uriaș și pe poziția de monopol, își permite să calce în picioare principiile elementare ale capitalismului.

Neavând practic concurență, și una și celelalte nu se mai preocupă să-și satisfacă clienții, ci să îi manipuleze. Să îi domine. Să îi stăpânească.

Vechiul slogan comercial „Clientul nostru, stăpânul nostru” a devenit caduc. Acum, clientul este robul stăpânului care îi vinde marfa. În cazul presei, „marfa” este informația.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Opinii, Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: