Mai exact, cântărețul are la activ două căsnicii. Primul mariaj al lui Pepe a fost cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu mare scandal. Ulterior, Pepe și-a găsit liniștea alături de Raluca Pastramă, cea care i-a devenit cea de-a doua soție și care i-a dăruit două fetițe superbe.

Însă, prima poveste de dragoste de notorietate a cântărețului Pepe a fost cu o femeie pe nume Dana Gheorghe, pe care artistul a iubit-o enorm. Pepe și Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert și păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc șla acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: libertatea.ro

Cântărețul și blonda s-au separat trei ani mai târziu și la acea vreme s-a spus că motivul ar fi fost că artistul era mai tot timpul plecat prin turnee, iar Dana nu mai găsea puterea să-l înțeleagă.

„Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, spunea Pepe după despărțirea de Dana. În anul 2004, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Mara, cu care are gemeni, Cristian și Maria. Din păcate, și povestea dintre Dana Gheorghe și Bogdan Mara a avut numeroase probleme.