Alexandru Cumpănașu  îi acuză pe procurori că au ținut să îl supună pe criminal unui test psihiatric, decât să cerceteze bine locul posibilei crime, dar și telefonul lui Dincă, care ar putea ascunde secrete murdare.

„Față de primul aspect, DIICOT-ul a fost mai preocupat să vadă dacă este sănătos la cap, în loc să termine ancheta de la fața locului, să o luăm noi razna. Ar fi foarte important să știm ce se află în telefonul lui Dincă, ce este în telefonul acelui monstru. În loc să procedeze corect aici, nici măcar nu ne-au spus cu cine a vorbit Dincă, dacă desfășurătorul l-au luat, de la acel telefon. Sunt niște lucruri care sunt strigătoare la cer, ce au făcut oamenii ăștia, timp de 9 zile?” a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Procurorii DIICOT au reușit să-l convingă pe Gheorghe Dincă să le arate unde a aruncat cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu. În plus, anchetatorii de la structura centrală a DIICOT, care au preluat ancheta în cazul crimelor din Caracal, au început o nouă anchetă la locuința lui Dincă.

Te-ar putea interesa și: