Evenimentul Zilei > Social > Mare atenție de la ora 23:15. Începe cea mai întunecată noapte a lunii. Ce ai voie şi ce nu ai voie să faci
Mare atenție de la ora 23:15. Începe cea mai întunecată noapte a lunii. Ce ai voie şi ce nu ai voie să faci

Mare atenție de la ora 23:15. Începe cea mai întunecată noapte a lunii. Ce ai voie şi ce nu ai voie să faci

Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru face ca Lunile Noi să se simtă ca un moment deosebit, ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor.

Este timpul să ajungi în adâncul sufletului tău, datorită unei luni noi invazive în Scorpion. S-ar putea să nu fie ușor, dar orice căutare a sufletului făcută acum poate duce la perspective care te vor ajuta să te îndrepți pe o cale mai strâns aliniată cu scopul tău. Dacă sunteți gata, citiți mai departe pentru a afla cum să amplificați această energie și să vă activați magia.

Astrologii spun că majoritatea oamenilor sunt aliniați inconștient cu această energie, tinzând să creeze noi obiceiuri, să înceapă proiecte noi și să inițieze schimbări de viață în același timp cu luna nouă. Asta e bine. Ce este și mai bine este că îmbrățișarea conștientă a energiei proaspete a lunii noi ne poate permite să propulsăm aceste tranziții și mai departe.

Fiți gata – Luna Nouă în Scorpion, din această noapte

Este aproape ca și cum universul deschide o mică fereastră între lumea noastră și lumea nevăzutului. În fiecare lună, Luna ne oferă un plus de energie de stabilire a intenției. Te poţi concentra pe una sau două intenții care te pasionează în mod deosebit.

Alocă ceva timp pentru a crea intenții clare, concise și cât mai specifice pe care le poţi face. Este aproape ca și cum universul deschide o mică fereastră între lumea noastră și lumea nevăzutului, doar pentru un pic, astfel încât să poată auzi puțin mai clar dorințele inimii noastre.

Aprinde o lumânare

Aprinderea unei lumânări în cea mai întunecată noapte a lunii înseamnă dorința noastră de a aduce doar puțină lumină în viața noastră. Cere universului să strălucească lumină asupra ta în timpul acestei Luni Noi și a tuturor celor care o urmează.

De asemenea, poţi duce acest ritual la următorul nivel încărcându-ţi lumânarea cu intenția pe care doreşti să o manifeşti în timpul acestui ciclu lunar. Pur și simplu ține lumânarea, invocă sentimente de recunoștință și dragoste și cere universului ce doreşti. Aprinde lumânarea și las-o să se stingă singură.

Începe ceva nou

Luna Nouă este cea mai fertilă zi a ciclului lunar în fiecare lună. Dacă ar exista un moment perfect pentru a iniția ceva nou, cu siguranță ar fi Luna Nouă! Începe un curs nou. Aplică pentru acel loc de muncă pe care îl doreşti. Întreabă acea persoană specială dacă nu vrea să ieşiţi la o întâlnire. Începe orice lucru sau hobby care te pasionează. Acum este momentul perfect pentru a începe ceva nou.

Fă-ți propriul ritual

Dacă te gândești la cercuri de sare și vrăjitoare peste un cazan, nu uita că, deși aceste ritualuri există cu siguranță, nu despre asta vorbim neapărat aici. A-ți face propriul ritual este pur și simplu o chestiune de a crea un set de practici pe care te angajezi să le faci în fiecare Lună Nouă. Ar putea fi la fel de simplu ca să meditezi, să urmezi un curs de yoga sau să scrii o listă. Sau, poate fi la fel de elaborat ca crearea unui spațiu, realizarea unei rețele de cristale sau o baie de curățare. Utilizează Luna Nouă ca memento pentru a te opri şi pentru a accesa și manevra visurile tale.

Ce să nu faci în timpul unei Luni Noi. Renunţarea la ceva care îți pasă

O nouă lună este despre creație. Desigur, uneori trebuie să renunți la obiceiuri, oameni și situații care nu-ți mai convin. Cu toate acestea, a decide să renunți la orice îți pasă cu adevărat pe o Lună Nouă se poate dovedi a fi o risipă de energie. Foloseşte energia aceasta pentru a începe ceva, nu pentru a opri (Avem Luna Plină pentru asta).

Evitarea oamenilor noi

Lunile Noi sunt notorii pentru aducerea oamenilor în viața noastră. Adesea, acești nou-veniți ne aduc lecții pentru sufletul nostru. Nu rata aceste lucruri. Când întâlnești pe cineva diferit sau în afara genului tău obișnuit în timpul unei Luni Noi, fii deschis și curios. Încearcă să afli detalii despre aceste persoane. Nu știi niciodată ce bucurii sau idei pot aduce.

Declinarea invitațiilor neașteptate

Toate zodiile vor simți influența acestei Luni Noi, dar cei cu planete în semnele fixe (Scorpion, Taur, Vărsător și Leu) se vor integra mai în această energie, deoarece tind să fie cele mai rezistente la schimbare. Oricum toată lumea ar trebui să încerce să îmbrățișeze schimbarea, să iasă din zonele lor de confort și să lase magia să intre.

Vorbind despre întâlnirea cu oameni noi, o Lună Nouă este un moment minunat pentru a ieși din casă. Deoarece o Lună Nouă este minunată pentru a cunoaște oameni noi, ia în considerare să spui da oricărei (și tuturor!) invitațiilor aleatorii care îți apar.

Petrecerea timpului cu ‘vampiri’ de energie

Acesta este un nu, în general, dar nu poate fi întotdeauna evitat. Dar, întrucât energia lunii noi este atât de incredibil de specială, evită orice scurgere de energie. Vrei să valorifici toată energia pozitivă și creativă care curge în jurul tău; nimic nu trebuie risipit. Pur și simplu, nu-i lăsa pe alții să-ţi strice starea, scrie stylecaster.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: