Marco Rubino găseşte o paralelă între Maduro și Ceaușescu şi postează pe Twitter două fotografii: una cu Ceausescu şi cealaltă cu actorii care-i interpretează în ipostaza de dinaintea execuţiei,  iar comentatorii susţin ceea ce republicanul doreşte să insinueze continuând la rândul lor lista cu dictatori.

Dar, ce este şi mai interesant, la Moscova a deranjat această postare a senatorului republican şi prin vocea purtătorului de cuvânt al  MAE, Maria Zaharova, ripostează pe Facebook.

În opinia Mariei Zaharova, publicând poza lui Ceaușescu, Rubio vrea să arate ceea ce îl așteaptă pe Maduro acuzându-l că că nu are habar despre acest subiect”.

"Pentru Rubio despre Ceauşescu"

„Problema e că istoria lui Nicolae Ceaușescu este un caz clasic (…) Dacă senatorul Rubio ar ști că prin replica sa pe rețele de socializare, de fapt, săvârșește un "coming-out", recunoscând responsabilitatea SUA pentru milioane de vieți răpite în diferite părți ale lumii!”. “ (…) Atunci a răbufnit prima revoluție colorată în regiune cu tot amalgamul ei de mecanisme tradiționale de „reinstaurare a democrației și grija față de populație”: de la dezinformări până la provocări”, a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt.

"Cu siguranţă nu sunt un fan al acestei figuri românesti, dar conform celor din România, 40 % din populaţie ar dori să îl vadă pe preşedinte exact ca Ceauşescu", a mai scris acesta pe contul său de socilaizare! 

 

Anteriorulchide

Anteriorul