Evenimentul Zilei > Monden > Marcel Ciolacu a devenit bunic. ”O minune trimisă de Dumnezeu! Așa arată fericirea”
Marcel Ciolacu a devenit bunic. ”O minune trimisă de Dumnezeu! Așa arată fericirea”

Marcel Ciolacu a devenit bunic. ”O minune trimisă de Dumnezeu! Așa arată fericirea”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a devenit bunic, în urmă cu câteva ore. Este adevărat că tatăl nu este fiul său, Filip, student la Medicină, la Universitatea Ovidius, din Contanța, ci un nepot. Dar, Marcel Ciolacu spune despre acesta că îi este un adevărat fiu.

Marcel Ciolacu a devenit bunic. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook oficial al deputatului social-democrat. Marcel Ciolacu a postat o fotografie însoțită de un mesaj scurt, destul de laconic:

„Nepoțelul meu, Achim Ioan! Un băiețel de nota 10! O minune trimisă de Dumnezeu! #ASAarataFERICIREA”, a scris Marcel Ciolacu în dreptul imaginii în care apare noul născut.

Într-un mesaj pentru Evenimentul zilei, liderul PSD a precizat că micuțul este fiul unui nepotului său, care-i este ca și un fiu.

 

Sute de mesaje de felicitare pentru Marcel Ciolacu

Pentru această postare, Marcel Ciolacu a primit în jur de o mie de mesaje de felicitare din parte simpatizanților și a susținătorilor social-democrați.

„Să fie sănătos să crească mare și voinic! Copii ar trebui sa se bucure toți de o viață fericită, indiferent că au părinții sau bunicii preocupați doar de interesele lor politice și economice!”; „Să vă trăiască, să vă bucurați de el! Nimic nu este mai frumos decât să fii bunic”; „Să vă trăiască,să crească mare și sănătos să vă bucurați împreună; Să trăiască și să crească mare și sănătos!!”; „Un copil este o binecuvantare! Slavă Domnului”; „Sa vă trăiască sa vă bucurați de el sănătate multă să crească sănătos frumos”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-a primit proaspătul bunic pe Facebook.

Mama liderului PSD este pentru prima oară străbunică

Inițial toți cei care au văzut postarea au crezut că tatăl micuțului este fiul liderului PSD, Filip, student la Facultatea de Medicină. Ulterior, Marcel Ciolacu a lămurit confuzia pentru Evenimentul Zilei, prin intermediul unui mesaj. Este vorba despre copilul unui nepot pe care îl consideră ca și fiul său și de aceea se consideră bunic. Potrivit liderului PSD, tatăl nou-născutului este nepotul său, Mihai Ciolacu, fiul fratelui său cel mare, care se numește tot Mihai.

„În familia noastră suntem doar băieți. Mihai Ciolacu, fratele meu cel mai mare, are un băiat pe care îl cheamă tot Mihai. El este tatăl băiețelului. Achim Ioan. Pentru mama noastră este un moment special deoarece este pentru prima oară străbunică”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Evenimentul zilei.

Marcel Ciolacu are un singur copil, Filip, student la medicină

Marcel Ciolacu are un băiat, Filip, în vârstă de 20 de ani, student la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța. Tânărul este absolvent al Colegiului National B.P. Hasdeu din Buzău, din anul 2018, același liceu pe care l-a absolvit și mama lui, Roxana Ciolacu.

Liderul PSD a spus despre fiul său că a ales să urmeze o facultate din Constanța deoarece a considerat că astfel are mai multă libertate. Marcel Ciolacu a mărturisit că tânărul nu a optat pentru București deoarece s-ar fi simțit controlat.

„Fiul meu nu a vrut să facă medicina la Bucureşti. A zis că dacă vine aici, o să stau pe capul lui. L-am convins să nu se ducă la Cluj. S-a dus la Constanţa. Tot e un drum”, a povestit Marcel Ciolacu la Digi 24.

În momentul în care Filip a intrat la facultate, tatăl său i-a transmis că are încredere și că va ajunge un doctor bun care va ajuta oamenii.

„Toată munca, nopțile nedormite și emoțiile ultimelor săptămâni și-au arătat azi roadele: Filip a intrat la Medicina.   Sunt tare mândru de tine, fiule! Sunt convins că o să ajungi un medic bun, pentru că medicina înseamnă în primul rând a iubi oamenii. Iar tu ai o inimă mare”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu pentru Filip.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: