Evenimentul Zilei > Actualitate > Maradona nu are liniște nici în mormânt. Acuzații explozive de la femeia misterioasă. Justiția argentiniană a intrat pe fir
Maradona nu are liniște nici în mormânt. Acuzații explozive de la femeia misterioasă. Justiția argentiniană a intrat pe fir

Maradona nu are liniște nici în mormânt. Acuzații explozive de la femeia misterioasă. Justiția argentiniană a intrat pe fir

Marele campion mondial la fotbal Diego Armando Maradona nu are parte de liniște nici în mormânt.

O fostă iubită a fostului mare fotbalist argentinian face o serie de acuzații grave la adresa acestuia, chiar dincolo de moarte. Femeia, de naționalitate cubaneză, a mers cu acuzațiile până acolo încât a susținut că a fost sechestrată și abuzată de Maradona.

Mavys Alvarez Rego, în vârstă de 37 de ani, mama a a doi copii de 4 şi 15 ani, trăieşte acum în Miami. Aceasta a fost partenera lui Diego Maradona, în urmă cu 20 de ani, pe când era minoră, în Cuba, unde starul argentinian se afla la dezintoxicare. Ea l-a acuzat pe starul argentinian, dar şi pe anturajul acestuia, de presupuse violenţe şi abuzuri, inclusiv sechestrare, transmite AFP. Mavys Alvarez Rego a povestit presei din Buenos Aires că l-a cunoscut pe când avea 16 ani. Aceasta a spus că Maradona a încurajat-o să consume cocaină, devenind la rândul ei dependentă.

„Am fost fermecată, el m-a cucerit. Dar după două luni totul a început să se schimbe. L-am iubit, dar l-am urât în acelaşi timp, m-am gândit chiar la sinucidere”, a povestit Mavys Alvarez.

Femeia a povestit că în timp ce a călătorit cu Maradona la Buenos Aires, în 2001, ar fi fost reţinută în hotel contra voinţei ei câteva săptămâni. Ea nu a avut voie să iasă singură și a fost obligată să facă o operaţie de mărire a sânilor. Conform fostei iubite, relaţia aceasta a durat 4-5 ani, iar o dată ea ar fi fost chiar violată la Havana, în locuința pe care o împărțea cu fostul campion.

Sursa foto: diglogs.com

Cazul a ajuns în justiția din Argentina

Cubaneza a depus mărturie în această săptămână la Buenos Aires în faţa unui procuror argentinian. Ea a făcut acest lucru în urma unui demers inițiat de un ONG argentinian „Fundaţia pentru pace”. Reprezentanții organizației au fost sensibilizați de confesiunile cubanezei din ultimele săptămâni în media americană. Plângerea în justiție include acuzaţii grave precum traficul de persoane, privare de libertate, reducerea dreptului de servitute, violenţe şi agresiune.

„Am făcut ceea ce am făcut, acum las restul la mâna justiţiei. Mi-am atins obiectivul meu: să spun ce mi s-a întâmplat, pentru a evita ca aşa ceva să li se întâmple şi altora sau cel puţin ca alte fete să prindă putere, curajul de a vorbi”, a declarat Mavys Alvarez.

Anturajul fostului campion vizat de acuzații

Chiar dacă Maradona a încetat din viață, cinci persoane din anturajul său au fost acuzate în faptele descrise. Acestea au negat orice implicare prin intermediul avocaţilor lor, iar una dintre ele a depus chiar o plângere contra ONG-ului pentru denunţ calomnios.

Diego Maradonaa murit la 60 de ani în urma unui infarct. Decesul a fost înregistrat pe 25 noiembrie 2020, la doar câteva săptămâni după o operaţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.