Evenimentul Zilei > Monden > Manelistul Jador a văzut moartea cu ochii. Cum a reușit să supraviețuiască după un accident din care a crezut că nu mai scapă. VIDEO
Manelistul Jador a văzut moartea cu ochii. Cum a reușit să supraviețuiască după un accident din care a crezut că nu mai scapă. VIDEO

Manelistul Jador a văzut moartea cu ochii. Cum a reușit să supraviețuiască după un accident din care a crezut că nu mai scapă. VIDEO

Jador a povestit, la scurt timp după ce a suferit un accident, prin ce experiență a trecut. Manelistul a fost bucuros că a scăpat cu viață și s-a felicitat pentru că nu avea viteză.

Manelistul Jador a trecut prin momente teribile de spaimă, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier. El se afla la volan și a lovit un cal, care fusese liberă să circule pe străzi. Nu a mai avut ce face, așa că impactul a fost de neevitat. „Am văzut moartea cu ochii! Accident grav” este titlul unui filmuleț ce a fost postat de Jador pe contul de YouTube. Mașina cântărețului a fost serios afectată în urma impactului. Șoferul a precizat că a avut totuși și noroc pentru că nu mergea cu viteză.

Jador a lovit un cal în timp ce se afla la volan

Imaginile cu manelistul care povestește prin ce experiență traumatizantă a trecut au devenit virale și au făcut peste 400.000 de vizualizări. Alături de el apare și copilul care a lăsat calul nesupravegheat. Jador a încercat să-l consoleze, pentru că și puștiul se speriase.

„Am făcut un mare accident. Mașina mea din păcate arată așa. Calul a sărit în fața mașinii, bine că nu aveam viteză, că dacă aveam era jale. Trebuie să schimb bara, farul și capota. El plângea, era calul lui și el plângea că are de dat bani. Nu dai, că am auzit că ești amărât. L-am luat în brațe și i-am spus – „Nu mai plânge”, a spus Jador în filmulețul respectiv, înregistrat imediat după accident.

Manelistul l-a consolat pe copilul care dăduse frâu liber animalului

„Dumnezeu tie iti va da inzecit, a fost o incercare si el ti-a fost alaturi…tot Dumnezeu te va ajuta sa ii faci la loc banii…eu nici nu m-am gandit ca tu ii vei cere banii la acei oameni sarmani!!!! Felicitari manzule”

„Ăsta este jador omul! Nu cum vor alții sa îl denigreze și sa ii strice imaginea, felicitari pentru caracterul pe care îl ai!”

„Are un suflet de milioane,alții nu ar fi făcut,cea ce a făcut el,merită tot Respectul.Felicitări! Pentru ce eşti.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii manelistului.