“Mâncam tăieţei şi dormeam la birou". La 27 de ani a ajuns multimilionar. CE A FĂCUT CA SĂ “MERITE” acest lucru / VIDEO

“Mâncam tăieţei şi dormeam la birou". La 27 de ani a ajuns multimilionar. CE A FĂCUT CA SĂ “MERITE” acest lucru / VIDEO

Locuieşte într-un apartament nepretenţios, are aceeaşi maşină de şase ani, iar cel mai de preţ obiect pe care îl deţine este un iPhone, după cum mărturiseşte chiar el.

Despre Aaron Levie se spune că uimeşte prin modestie. În vârstă de 27 de ani, averea lui se ridică la 100 milioane de dolari, după cum remarca BBC. Abia dacă avea bani A pus bazele unei firme care produce casete pentru stocarea informaţiilor in cloud pentru marile companii. Acest lucru se întâmpla în 2005, în timpul facultăţii la care a renunţat ulterior, pentru a se ocupa strict de afacerea pe care a pus-o pe picioare împreună cu un prieten din copilărie. "Când am înfiinţat Caseta, singurul nostru gând era să găsim modalităţi mai bune pentru ca oamenii să poată stoca date. A fost o perioadă foarte incitantă", povesteşte Levie. La început abia dacă avea bani pentru a se întreţine: "Câştigam puţini bani la început. Aveam un salariu de 500 dolari pe lună şi trăiam cu tăieţei instant. În primii doi ani şi jumătate dormeam pe o saltea, la birou. Mă trezeam şi mă apucam de muncă. Treceau şi câte două zile fără să ies din birou", îşi aminteşte acum Levie. După opt ani de muncă, Levie a câştigat încrederea consumatorilor, compania Box Inc. dezvoltându-se, iar averea lui crescând spectaculos. Susţine că întâlnirile pe care le are cu partenerii săi de afaceri se pot desfăşura chiar şi într-un fast-food. “Pot  încheia o afacere în timp ce mănânc la McDonald's", spune tânărul multimilionar care, în prezent, este invitatul preferat al seminariilor “de motivare profesională”, şi al emisiunilor TV în care povesteşte, potrivit analiştilor,  “cum a reuşit ş ice a făcut ca să merite acest lucru!”.   TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Elena Udrea și-a dat demisia din PDL și s-a înscris în PMP. "Aleg să rămân într-o echipă. PDL s-a dezis de Traian Băsescu"
  • GREȘELILE FATALE făcute de Adrian Iovan. Un specialist în inginerie aerospațială EXPLICĂ TOTUL
  • Pe Victor Ponta au început să-l mintă subordonații în stil ceaușist

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • ŢI SE PARE CEVA CIUDAT la aceste imagini? UITĂ-TE cu multă atenţie | GALERIE FOTO
  • Și-a DISTRUS chipul. O tânără din Coreea de Sud voia cu orice preț să aibă fața în formă de INIMĂ | GALERIE FOTO
  • Poţi să îţi CONSTRUIEŞTI SINGUR o casă cu doar 8.000 de euro | GALERIE FOTO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/oPpAY7s-bnY" frameborder="0" height="418" width="620"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News