Evenimentul Zilei > Actualitate > Mamaia, cu FIȚE ȘI GUNOAIE pe plajă după deschiderea oficială a sezonului estival | GALERIE FOTO
Mamaia, cu FIȚE ȘI GUNOAIE pe plajă după deschiderea oficială a sezonului estival | GALERIE FOTO

Mamaia, cu FIȚE ȘI GUNOAIE pe plajă după deschiderea oficială a sezonului estival | GALERIE FOTO

Deschiderea oficiala a sezonului estival, cu un spectacol de sport și muzica latino organizat de Asociația Litoral - Delta Dunării, a adunat putina lume în piateta Perla din Mamaia, în aceasta după amiaza. Nici în centrul stațiunii, în zona Cazino, nu erau multi turiști, cei mai multi fiind constănțenii care au ieșit la plimbare. În nordul stațiunii Mamaia, insa, abia poți sa arunci un ac.

În zona cluburilor de noapte s-a circulat bara la bara. Mașini de lux ultimul răcnet, tinere îmbrăcate după ultima moda atrăgeau toate privirile. Pana la noapte când, după Înviere, începe distracția în cluburi, încălzirea se face pe plaja unde se întâmplă trei festivaluri de muzica electronica. Nordul stațiunii Mamaia este, pe plaja, sufocat de gunoaie. Sticlele goale de bere și peturile de sucuri formează covoare pe nisip.

Un reprezentat de la ISU care supraveghează festivalurile spune ca, de astăzi dimineață, compania de salubritate a strâns de patru ori gunoaiele din nordul stațiunii dar petrecăreții arunca altele și mormanele de gunoi reapar.  La Mamaia, pe malul marii, este frig din cauza vântului rece.